Man trapt naar politie bij boerenactie: 'Ik baal er als een stekker van'

Hij zit te frommelen aan z'n papieren en kijkt onrustig om zich heen. Een zenuwachtige 29-jarige man uit Kootwijkerbroek is vrijdag moederziel alleen naar de rechtbank in Zutphen gekomen. Hij staat terecht voor zijn rol in het groot boerenprotest op 28 juni vorig jaar bij Stroe. Daar zou hij politiebussen te lijft zijn gegaan. Beelden van die actie gingen viral.

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
Geen boeren maar meelopers:

Quote:
"Wat maakt dat u op zo'n moment gaat schoppen", vraagt de rechter zich af. "Opruiing", luidt het antwoord. "Je wordt helemaal gek gemaakt in zo'n groep. Dan sta je daar en schop je een keer tegen die bus. Als ik het anders had kunnen doen, had ik het anders gedaan. Mij zie je echt niet meer bij zoiets. Ik blijft lekker thuis."
+1
casev2
Die randdebielen op dit filmpje mogen ze wat mij betreft keihard aanpakken! Durf wel mn geld er op in te zetten dat dat geen boeren zijn....
+6
Erik1979.
Misschien een ideetje..... Het zou nu netjes zijn als bepaalde mensen hun excuses aan zouden bieden aan FDF nu er uitkomt dat het geen boeren zijn geweest.... Maar goed, hoeft niet, we kennen onze moraal ridders 😂
+1
Grasbaal
Quote Reactie van @Erik1979.:
Het zou nu netjes zijn als bepaalde mensen hun excuses aan zouden bieden aan FDF nu er uitkomt dat het geen boeren zijn geweest.

Wat zijn "sympathisanten" dan volgens jouw??, in ieder geval geen politiemannen (Romeo's) zoals sommigen hier beweerden.

Quote:
Op beelden is te zien hoe meerdere sympathisanten tegen de deuren van de bussen trappen en er zelfs met houten hamers en stalen pijpen op los slaan.
+1
de jonge
@Grasbaal waarom staan er maar 3 voor de rechter? het groepje was nogal wat groter lijkt mij
+1
mlkvhoudr
@Grasbaal erik loopt gewoon wat te zeiken en te sarren, dat mag hier meestal vrij ver, het waren gewoon een stelletje debielen daar
matt
Zal die gast met die witte schoentjes wel zijn,die is toen in 1 trap bekende nederlander geworden 🙂)
+1
overstekend wild
Stampij om niks. Trap tegen een gepantserde bus die bestand is tegen handgranaten
+2
slagroomvla
Quote Reactie van @overstekend wild:
Stampij om niks. Trap tegen een gepantserde bus die bestand is tegen handgranaten

Ja, net als die man die met de luchtbuks op een apache had geschoten, het helikoptertje had nog schade ook... geef zo'n ding dan maar gauw aan de oekies.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's politie , stroe , papieren , stekker , man en boerenprotest geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0