Wie lost er wel wat op?

Rutte is niet gevallen over het asielbeleid maar over alle regeltjes. Door al die regels is de slagvaardigheid weg die bestuurders nodig hebben. Het laatste beetje snelheid is nu ook uit het systeem. Ook BBB gaat hier tegenaan lopen!

Minder en praktischere regels, meer wapperende handjes en minder managers, adviseurs, controleurs en regelingsdeskundigen!!

Deel dit topic

Reacties

+3
spotmelker
Er is niemand die wat voor je oplost tenzij diegene er belang bij heeft. Verder moet wetgeving robuust zijn en niet zo gedetailleerd dat er over ekk onderdeel juridische strijd kan ontstaan.
BertK
@spotmelker De regelbrij wordt ook voor de overheid een probleem, vraag is of genoeg overheid dat wil oplossen.
matt
Ja gaan ze nu die veilige landers,die ons land onveilig maken terugsturen.
Of gaan ze weer niks doen,en komt die lul in november voor de zoveelste keer,weer gewoon terug om gewoon weer niks te doen.
En alle problemen weer gewoon,op te schuiven en ons land verder,van ons
Af te pakken,en de vernieling in te helpen.

Ik ben hem zo beuh
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @matt:
Ja gaan ze nu die veilige landers,die ons land onveilig maken terugsturen.Of gaan ze weer niks doen,en komt die lul in november voor de zoveelste keer,weer gewoon terug om gewoon weer niks te doen.En alle problemen weer gewoon,op te schuiven en ons land verder,van onsAf te pakken,en de vernieling in te helpen.Ik ben hem zo beuh

Ze vinden zelf dat ze het fantastisch gedaan hebben 😁
van Ittersum
Het poldermodel is failliet, denk dat dat uiteindelijk de werkelijke oorzaak is. Je kunt niet iedereen pleasen , je moet niet te veel prinsjes en prinsessen willen creëren. Met de hoeveelheid partijen zal dus geen dossiers afgesloten worden maar altijd bijlages bijkomen.

Gezien de verhouding burger - platteland is dit voor het platteland misschien ook nog wel het beste ook, meerdere partijen.

Tactisch gezien denk ik dat het asielbeleid en dat de VVD daar hard is in geweest nog wel een plusje kon opleveren. Op de Stikstofproblematiek wil je niet afgerekend worden, dat achtervolgt je jarenlang. Het asielbeleid raakt de gemiddelde burger minder, dus ook sneller vergeten
weurding
Zoutzuur en ongebluste kalk

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's regels , snelheid en bbb geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN