Mijn Melk breidt assortiment uit met volle yoghurt

Zuivelmerk Mijn Melk breidt haar assortiment uit met volle yoghurt. De yoghurt wordt geproduceerd door één van de Mijn Melk boeren: boerin Yvonne. Daarnaast verwelkomt het zuivelmerk een nieuwe boerin in het Limburgse Velden.

Boerin Ineke is de vierde Mijn Melk boer die zelf, op haar eigen erf, melk verwerkt in een mini-zuivelfabriek. De producten van deze mini-zuivelfabriek komen samen, naast Mijn Melk van boer Guus op de schappen te staan in de regio's Limburg en Brabant en komt naast Mijn Melk boer Guus in het schap te staan.

Maar ook het assortiment van Mijn Melk wordt uitgebreid. Zo introduceert het zuivelmerk volle yoghurt. De yoghurt wordt geproduceerd door boerin Yvonne uit Bodegraven en is landelijk beschikbaar.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , erf , brabant , boerin , yoghurt , limburg en bodegraven geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0