Landbouwakkoord openbaar - Overheid gaf veel maar LTO wilde gouden garantie - Foodlog

Quote:
Vermoedelijk maakte LTO ondanks alle behaalde buit, vertrouwen en redelijke vangnetten haar keuze tegen het kabinet omdat ze rekent met de val van het kabinet en de invloed van de BBB; daarmee laat de organisatie ook de traditioneel hechte band met het CDA vallen.

Eind vrijdagmiddag ging het concept van het mislukte landbouwakkoord online. Daarin staan niet de laatste punten die met name de jonge boeren van het Nederlands Agrarisch Jongeren
Kontakt (NAJK) hadden voorgesteld. Wel blijkt dat de boeren erg veel van de overheid gedaan hebben gekregen. Maar nog was het voor LTO Nederland niet genoeg. In een bericht haalt de organisatie de behaalde successen nagenoeg volledig onderuit. LTO lijkt terug te willen grijpen op boerenbeleid zoals het in de EU bestond tot 50 jaar geleden.

Deel dit topic

Reacties

+5
slagroomvla
Sneu als je zoveel tekst nodig hebt om niets te vertellen.
+2
Claas 1986
Grootste probleem is dat de overheid steeds weer totaal onbetrouwbaar blijkt te zijn!
+1
Cvroegejr@online.nl
Denk je niet dat overheid alles al vast had liggen in het regeer accoord,IS MOEILIJK ONDERHANDELEN ZO,D66 HIELDE Z,N POOT STIJF ,nu wordt het zonder onderhandeling er door gedrukt ,wat natuurlijk al bekend was.GEWOON EEN GROTE POPPEKAST!!!! Vindt je het gek dat onderhandel partijen weglopen,ik zou ook niet met de maffia om tafel gaan.
weurding
Adema heeft al nieuwe stok gevonden

(klik om te vergroten)

+1
weurding
@weurding En ondertussen laten we allerlei onnatuurlijke ingrepen en injecties toe, kloten we met vegatroep en zuipen geur smaak en kleurstoffen
+1
slagroomvla
@weurding Eerst was het de veehouderij, nu is de akkerbouw ook al aan de beurt!
+1
sorry

-Jan-
@sorry De reacties alleen al doen veel mensen inzien dat ze doorhebben dat de boeren het veld moeten ruimen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , cda , foodlog , overheid , najk , jonge boeren , Agrarisch , boeren , band en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0