WUR hofleverancier van kennis

Woensdag 21 juni kreeg Marion de Vries Wageningen University & Research de gelegenheid hofleverancier te zijn in kennis over een duurzame landbouw. De koningsparen van Nederland en België bezochten samen met een delegatie Belgische en Nederlandse ministers het Climate Tech Forum in Brussel. Daar gaf De Vries een pitch over het Europese project ClieNFarms.

Deel dit topic

Reacties

+5
spotmelker
Geweldig.... ze zijn ook hofleverancier van de onzin waar wij via regelgeving aan moeten voldoen.
+1
Hans van Bergen
Precies spelen in de huidige stikstof oorlog al 4 jaar lang geen enkele rol. Hun belangrijkste uitvindingen zijn anti landbouw. Verschralen en goede grond afgraven. Daarnaast zijn ze de beste in een onderzoek erbij fantaseren bij de gewenste en gevraagde uitkomst
GJ Bosch
@Hans van Bergen Daarnaast zijn ze de beste in een onderzoek erbij fantaseren bij de gewenste en gevraagde uitkomst

Heb jij daar ook een paar voorbeelden van?
Hans van Bergen
@GJ Bosch die heb ik zeker
Grasbaal
De WUR is ook de uitvinder van de klimaatschade-schatter website:

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , wur , brussel , kennis , de vries , en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0