LTO heeft zonder discussie de stekker eruit getrokken'

'Een trieste dag' en 'een ongelofelijke gemiste kans'. Het zijn de woorden van landbouwminister Piet Adema (CDA) na het klappen van het overleg over een landbouwakkoord. De deelnemende partijen zien, na het besluit van LTO Nederland om niet meer deel te nemen aan de gesprekken, geen heil meer in verder overleg. 'De landbouwtafel bestaat niet meer, er zijn alleen maar verliezers', zegt politiek verslaggever Sophie van Leeuwen.

Deel dit topic

Reacties

hans1980

+5
robbies
Zonder discussie? Ze hebben potverdorie een half jaar lang gediscussieerd
+1
mlkvhoudr
Piet adema overgestapt naar t cda zie ik

voor mij was het na de avond van lto in t zuiden dat akkoord gaan het pad van kamikaze opgaan geworden was, dus geen optie meer

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's piet , lto , cda , politiek , stekker , heil , nederland en piet adema geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0