BBB, CDA en CU woedend op 'onbetrouwbare en onverantwoorde' PvdA

De onderhandelaars van BBB, CDA en CU zijn woedend op de PvdA die haar handtekening onder een nieuw coalitieakkoord zette, maar deze uiteindelijk toch weer introk. Dat en meer in ons nieuwsoverzicht van vandaag.

Deel dit topic

Reacties

+1
Jannus
Ik vermoed dat de samenwerking met GL de PvdA breekijzertje speelt om de BBB een beetje te stangen,kunt zien dat je over links geen afspraken kunt maken die nagekomen worden in een vrijage met Jesse
+2
p.w.
Vreemde gang van zaken zeg. "s avonds akkoord bereikt, feestje gevierd en de volgende ochtend eruit stappen. Tsja...
J Andringa
Nu de keuze: FNP of de regeringspartij VVD van Mark Rutte
+16
casev2
Teruggefloten door de haagse top van de pvda vermoed ik....
de jonge
En met fvd en pvv erin hebben ze dan meerderheid?
J Andringa
@de jonge gemiddeld genomen wil het CU dat niet
+5
robbies
Vorige week werd BBB als onbetrouwbaar betiteld in Brabant. Dit is wel next level-onbetrouwbaarheid
apel
Je ziet maar. In den haag trekken ze aan de touwtjes
dijkstra uit w
Reken maar dat ze nu bloed ruiken, in een aantal provincies is het gelukt. en het momentum van de verkiezingen is weg voor bbb. CU kan nu er nieuwe onderhandelingen komen zonder gezichtsverlies terug stappen. zeker als er meer rechtse partijen mee gaan doen.
hypotheekboer
Is de PvdA teruggefloten door de belangen van de Haagse kliek te laten prevaleren nu ze daar toch over links kunnen of trekt "boer" Hoogland uiteindelijk aan de touwtjes? Cultuur en natuur zijn geen typische PvdA thema's om het daar op te laten knappen. Grote fout van BBB en JA21 om niet met het spelletje van de restzetels mee te doen. Zien dat ze er met FNP uitkomen. Dikke vinger naar Den Haag.
Melkveehoudernh
Kunnen ze dan niet beter met cda bbb vvd en fnp?
de jonge
@Melkveehoudernh ach een fvd erbij in,kan de rotzooi in den haag misschien ook eens wat wakker schudden...
Braboboer
@de jonge

In Brabant hadden zeher nog geen jaar vol kunnen maken met FvD.

Was er toch blij mee dat ze er destijds bijzaten.
+1
de jonge
@Braboboer er werd 1 van de vorige kabinetten steeds gezegd dat pvv eruit gestapt was en tot op heden de partijen er niet meer mee wilden samen werken omdat ze onbetrouwbaar waren aldus de politici. welnu hier is in principe hetzelfde gebeurt, dus lijkt mij dat van een samenwerking tussen pvda (en groenslinks ) voor nu en in de toekomst ook geen samenwerking meer kan ontstaan, deze partij had zelfs al getekend!! dus als we het dan over onbetrouwbaar hebben... lijkt me dat er dan nu geen strobreed meer in de weg ligt om met anderen dan de vaste kliek een samenwerking aan te kunnen gaan, en anders maar met een minderheidsfractie??
dijkstra uit w
@Grasbaal . waarom kan ik de reactie van @hans-hans niet meer lezen hier. ik kan maar een deel van zn reactie lezen in de inbox
hans-hans
@dijkstra uit w ligt aan mij, ik had hem verwijderd
dijkstra uit w
slagroomvla
'Na goed twee maanden onderhandelingen waren wij er maandagavond uitgekomen. En dat hebben we met elkaar gevierd. Wijn, terras, feestfoto's en hugs.

Zo zie je maar weer, de kater komt de volgende ochtend.

Gaat er wel om weg tegenwoordig, of ze proeven elkaars nieren, of ze gaan aan de zuip en sluiten af met een knuffelsessie. Succes verzekerd.
+2
Vdejong
Quote Reactie van @slagroomvla:
dat hebben we met elkaar gevierd. Wijn, terras, feestfoto's en hugs.

partners bij de orgie waarschijnlijk niet goed bevallen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's friesland , cda , pvda , bbb , nieuws en nieuw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
0