Schiphol plots verdwenen uit lijst van piekbelasters stikstof

Quote:
Deze week publiceerde het RIVM een rapport met daarin een lijstje van industriële piekbelasters uit het stikstofdossier. Echter zonder Schiphol, dat prominent op nummer twee stond in een eerdere lijst.

Het is moeilijk voor te stellen dat Schiphol met zo’n forse impact op grote delen van de natuur niet eens in de top 3000 belandt. Dat kan eigenlijk alleen maar als het RIVM uitgaat van zelf door Schiphol aangeleverde gegevens waarin het vliegveld de eigen stikstofrechten te ruim inschat.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Kwetsbaar duingebied te over in de regio Schiphol

Reacties

richard-de-wolff
Hoe zit dit?
+5
kanniewaarzijn
@richard-de-wolff Nou gewoon: je rekent een gewenste sector met een factor 10 de goede kant op en een ongewenste sector met een factor 100 de andere kant.
cs-agrar
DOW lijkt ook zoek

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , natuur , rivm , schiphol , stikstofrechten , vliegveld en piekbelasters geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0