EU-parlementariër Sophie in 't Veld stapt van D66 over naar Volt

Europarlementariër Sophie in Veld stapt van D66 over naar Volt. Ze heeft vrijdagmorgen aan partijvoorzitter Victor Everhardt laten weten dat ze na dertig jaar haar lidmaatschap van D66 opzegt, schrijft ze in een op Twitter gedeelde brief aan de leden van D66.

Quote:
Sophie: Wat de toekomst in petto heeft is ongewis. Of mijn keuze de juiste is, zal de tijd moeten uitwijzen. Het is een sprong in het onbekende. Maar waarheen mijn pad ook voert, ik kan met zekerheid zeggen dat het altijd in Europa zal zijn.


Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Zo groot is de verhuizing niet, van de Nederlandse D66 naar de Europese D66 oftewel volt
Erik1979.
Dat is mooi... Dat is de partij van de Grüne. Die zijn tegen kernenergie. Die willen naar 10 gram vlees per dag. Dus iedere 2 weken vlees van 140 gram. Niet dat het iets uitmaakt. FDP gaat er in mee en die zitten in de partij van D69 en VVD.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's europa , d66 , twitter en toekomst geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN