NMV gaat actievoeren en marathonraadpleging organiseren als GVE-norm in Landbouwakkoord komt

Quote:
NMV kondigt acties aan wanneer LTO Nederland en het kabinet overeenkomen een gve-norm in te voeren. De aankondiging is een reactie op het tijdelijk opschorten van de onderhandelingen aan de hoofdtafel.

Deel dit topic

Reacties

jhackert1986
Lto tekent niet.
Nmv speelt met woorden.
+2
hans1980
@jhackert1986 Kunnen we de LTO niet ontoerekeningsvatbaar verklaren
+1
hans1980
П??👍
Dezeeuwseboer
Eindelijk horen we daar ook iets van, maar het is wel goed wat ze zeggen
cs-agrar
Quote Reactie van @Dezeeuwseboer:
Eindelijk horen

die waren achter de schermen steeds aardig bezig alle landbouwpartijen bij elkaar te houden
cornelissen
Ben als nmv lid helemaal niet tegen een fatsoenlijke gve norm en een termijn voor sommige om er naar toe te werken. Had al lang gemoeten, hadden we ook wat minder "cowboy" boeren gehad , dus sterke uitbreiders zonder voldoende grond. En het belangrijkste hadden we waarschijnlijk geen rechten nodig gehad .
Weidezicht
Iedereen was druk met het jaartal 2035 of 2030..nu iederenn druk met gve norm. Is al die andere onzin en gekkigheid ineens niet erg meer? Of je geopereerd wordt zonder verdoving door de plaatselijke bloemist, ga je je toch niet druk maken of de verpleegkundige een haarnetje op heeft?.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voeren , lto , melkvee , melkveehouder , kennis , acties , Actievoeren , nieuws , nederland en landbouwakkoord geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0