Harmen Endedijk

Sterke column van Harmen en zeer actueel. Misschien kan iemand hem hier even plaatsen. Hoewel de natuurdoelstellingen bereikt zijn maken Arcadis en de Antea Group graag even een rapportje dat er bv helemaal geen dinosaurissen lopen in bepaalde natuurgebieden en dat daarom de boeren opgeruimd dienen te worden. Ook worden allerlei plantjes bedacht, die er nooit waren en nu ineens ook niet. Alles om achteruitgang vast te kunnen stellen. Lees en huiver.

Deel dit topic

Reacties

+8
Jannus
Aub Hans,

Bron: Vee en Gewas

(klik om te vergroten)

+1
kanniewaarzijn
Zulke columns moeten in de landelijke kranten geplaatst worden.
+4
oubi
Als vanouds een scherpe colum van harmen. Van de inhoud gaan je haren overeind staan.
+2
Hans van Bergen
Hier zie je bennie en mlkvhdr dan wer nie wah.
mlkvhoudr
@Hans van Bergen ik vond het niet zo n interessant verhaaltje we weten toch wel dat sommige milieu en natuurmensen rupsje nooit genoeg zijn

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natuurgebieden en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN