LTO-bestuurder Trienke Elshof kritisch op Fries Programma Landelijk Gebied: innovatie voor boeren is veel te karig bedeeld in toekomstplan platteland

De provincie Fryslân vraagt enorme bedragen van het Rijk voor het afwaarderen van landbouwgronden terwijl het budget voor innovatie op boerenbedrijven veel te karig is.

Deel dit topic

Reacties

Hoogland
Ondanks dat er een politieke aardverschuiving is geweest, proberen ze het FPLG er even snel door heen te drukken voordat de nieuwe staten zijn geformeerd. Alleen LTO en NAJK vertegenwoordigen de agrarische sector. Dit moet toch minimaal met de gehele landbouw gebeuren. Mensen wordt wakker hier is het allemaal om te doen geweest bij de verkiezingen. Stoppen met dit hele stikstof en CO2 sprookje.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's innovatie , platteland , fryslân , en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
459