Stalbrand: kun je erop voorbereid zijn?

Als er brand is in een stal, blijkt de oorzaak vaak een defect in de elektrische installatie of onbezonnen gedrag van de mens. Een brand in de stal resulteert meestal in grote schade. Hoe kun je een brand voorkomen en, in het ergste geval, wat moet je doen? Een stalbrand, waarbij dieren het slachtoffer zijn, […]

Deel dit topic

Reacties

Marco de 1ste
Camera's ophangen voor ongenode gasten die vinden dat dieren in stallen toch al een kut leven hebben. Voor hen niet uit maakt of dieren in het slachthuis aan einde komen of door brand.
casev2
@Marco de 1ste ik hoop dat je ongelijk hebt, maar ik vermoed dat zo'n gast als die veganstreaker hier gek genoeg voor is. Het was een paar jaar geleden ineens bijna elke week raak, terwijl het nu amper in het nieuws is. Of is dat mijn selectieve geheugen?
+1
Putjeschepperr
Geen zonnepanelen op dak van veestal
royale
Ongediertebestrijding is wel een ding hier. Ik heb persoonlijk veel geleerd van de bouw van de maatlatstal m.b.t. brandveiligheid. Ook zouden ze brandbare isolatie moeten verbieden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's brand , stal , dieren , schade , installatie , defect en stalbrand geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0