Stalbrand

Stalbrand nieuws

Denk jij dat permanente elektramonitoring stalbrand en uitval kan voorkomen?

25-04-2022 - Beste lezer,
Ik ben Frederike Nijenkamp, derdejaars student Elektrotechniek op Hogeschool Windesheim en stagiaire Power Quality Solutions bij Fortop Automation & Energy control in Zwartsluis. Mijn stage opdracht is onderzoeken of permanente elektramonitoring met vast geïnstalleerde meetapparatuur een uitkomst kan bieden in het voorkomen van stalbranden en/of uitval, en de meetdata vertalen naar managementinformatie/boerenverstand. Om te onderzoeken hoe agrariërs in dit topic staan en hoe zij baat kunnen hebben bij permanente monitoring heb ik deze enquête gemaakt. Invullen duurt ongeveer 15 minuten. Hoe uitgebreider de antwoorden, hoe meer u mij helpt met mijn onderzoek.
Mocht u vragen of toevoegingen hebben kunt u mij bereiken via het emailadres fnp@fortop.nl
Vriendelijke groet,
Frederike Nijenkamp

FrederikeN

Boeren en omstanders redden negentig kalveren bij stalbrand

15-01-2022 - Bij een brand in een kalverstal in De Glind bij Barneveld zijn woensdagmiddag alle 90 dieren in veiligheid gebracht door de boer en omstanders. Na de reddingsactie zijn zo'n twintig mensen nagekeken door ambulancepersoneel omdat ze rook hadden ingeademd.

Nieuwsgrazer

Geen letsel bij kalveren na stalbrand in De Glind

12-01-2022 - Op een kalverbedrijf in De Glind (Gld) is woensdagmiddag een brand uitgebroken in een kalverstal en voersilo. De brand werd kort na drie uur gemeld bij de alarmcentrale. Een kwartier later werd er opgeschaald naar 'grote brand'. Drie tankautospuiten

Nieuwsgrazer

Nog meer Stalbrand nieuws

Datum Onderwerp Reacties
24-03-2020 Stalbrand in Biddinghuizen kost 8.000 kalkoenen het leven 0 reacties
08-09-2017 Video. Politiek negeert simpele oplossing om dieren te redden bij stalbranden 0 reacties