FDF-voorman Mark laat zijn rij vlaggen omgekeerd wapperen, ondanks oproep: ‘We zijn te druk’Quote:
De omgekeerde Nederlandse vlaggen langs de snelweg A73 bij Vierlingsbeek, op grond van Mark van den Oever van boerenbelangenorganisatie Farmers Defence Force blijven hangen zoals ze hangen. ,,We hebben geen tijd om ze om te draaien. Alle boeren zijn druk.”

Deel dit topic

Reacties

+1
Erik1979.
En ik sta 100% achter Mark!!!!
Rene2001
@Erik1979. Jij bent groter
Stiekem zie ik je dan nog
Erik1979.
@Rene2001 2 cm 😉
Rene2001
@Erik1979. maakt veel uit zegt ze
Erik1979.
@Rene2001 ja ....... Op school was hij altijd iets groter, stond ik letterlijk altijd achter hem in de rij.
+3
Twentsch Land
Waar een wil is is een weg......

Kan het niet anders dan een k.u.t. smoes noemen ....

Tis gebruik maken van de tweede wereld oorlogsslachtoffers ten behoeve van eigen egoïsme
+1
Rene2001
@Twentsch Land idd gebruik maken
Vlaggen hangen er al zo lang
En nu is de deugpers in opstand
+2
Ouwe Gerrit
Boerenkarhengst is het.
Albert Peters
@Ouwe Gerrit wie is die karhengst?
Albert Peters
@Ouwe Gerrit wie is die karhengst?
+2
Bennie Stevelink
Quote:
De omgekeerde Nederlandse vlaggen langs de snelweg A73 bij Vierlingsbeek, op grond van Mark van den Oever van boerenbelangenorganisatie Farmers Defence Force blijven hangen zoals ze hangen. ,,We hebben geen tijd om ze om te draaien. Alle boeren zijn druk.”

In feite zegt hij: ik hou alleen rekening met mijzelf en verder met niemand.
In deze uitspraak is hij eerlijk en tegelijk a-sociaal.
+3
de jonge
@Bennie Stevelink er zijn meerdere manieren om naar dingen te kijken, het is niet alleen jou gelijk, je kunt je ook afvragen hoe onze voorouders die gevochten hebben en veel teveel mensen gesneuveld zijn,zouden terug kijken als ze zagen hoe het land er nu voor staat. zij vochten voor vrijheid en wilden nooit geen honger weer.... Als ze nu op dit land neer zouden kijken en ze zien wat er is gebeurd en nog gebeurd,denk ik persoonlijk dat menigeen zich zou schamen wat er mee is gedaan in dit land ,waar zij hun leven voor geofferd hebben, het is diepschandalig dat dit land en de eu zo ver gezonken zijn als dat ze zijn, ik weet 1 ding wel,mijn voorouders hebben niet voor hetgeen wat er nu gebeurd hun leven in de waagschaal gelegd.
+2
de jonge
@de jonge mijn ouweheer zei een poosje terug nog tegen mij,,je grootouders zouden zich omdraaien in hun graf als ze wisten hoe er nu oa met de boeren omgegaan word, hiervoor hebben zij niet mede hun aandeel gedaan om het land weer op te bouwen, en ja ik vind dat hij gelijk heeft, we worden geregeerd door een stel (laat ik dat woord maar niet opschrijven) die alleen macht willen hebben en de mensen kunnen onderdrukken aan hun wensen, en de boeren en burgers zijn er de dupe van. Het is een blamage dat dit soort mensen de woorden vrijheid etc in de mond durven nemen. En dat is hoe ik er over denk
+2
Nevergiveup
@de jonge idd.

Mijn Opa zou zich omdraaien in zijn Graf ...
Albert Peters
@de jonge wij zijn niet gezonken en zijn bijna het beste en mooiste land ter wereld
slagakker
@Albert Peters Het beste en mooiste land?? Woon ook in Nederland maar ik zie alleen corruptie,en machts geilheid.
+1
de Tank
@Bennie Stevelink

Iedereen stelt zichzelf centraal, bij ieder uit zich dat weer op een andere manier.
+1
klant
@Bennie Stevelink als je druk bent ben je druk, geen gezeik dan met vlagjes
+1
bio boer
@klant kan toch ook wel dag voor het maaien slap excuus
Als de bult dicht moet zijn er ook mensen
+1
weurding
@Bennie Stevelink poos terug op visite, gastvrouw was creatief geweest, blokjes kaas met omgekeerde vlag aan een prikker😁
Bennie Stevelink
@weurding
Quote:
poos terug op visite,

Was er tijdens die visite ook een dodenherdenking?
weurding
@Bennie Stevelink nee de kaas was vegetarisch
Albert Peters
@weurding grappig maar triest
verwijderd
Twentsch Land
Quote:
Het zijn weer de deugmensen die er moeite mee hebben.

Och och .... juist jij met jou mening geeft geen waarde aan de door jou genoemde mensen.

@Erik1979.
+2
walker1
Quote:
De omgekeerde Nederlandse vlaggen langs de snelweg A73 bij Vierlingsbeek, op grond van Mark van den Oever van boerenbelangenorganisatie Farmers Defence Force blijven hangen zoals ze hangen. ,,We hebben geen tijd om ze om te draaien. Alle boeren zijn druk.”

Mark vd Oever, wat een respectloze lul ben je dan. Als al die geallieerden militairen dat 78 jaar dat ook gezegd hadden, "we hebben geen tijd, we zijn druk" dan hadden we nu niet op Boeren.nu gezeten maar op Bauer.jetz.
Het gaat vandaag niet om protesteren tegen de politiek, maar om de doden van oa WW2 te herdenken. Maar ja, die vd Oever heeft wel vaker dubieuze uitspraken/vergelijkingen gedaan over de oorlog. Het zal hem ook wel teveel geweest zijn om 20:00 2 minuten stil te zijn, hij had het vast te druuk.
Rene2001
@walker1 Het is de dag van het bezoek van een leider
+2
slagakker
@walker1 Wat een drukte om niks.Ieder mag zelf bepalen hoe hij/zij met de herdenking omgaan. En ik moet ook niks hebben van die schijnheilige bedoelingen van die kakkers die voor de vorm kransen leggen en er verder niks mee hebben. Dus ik heb ook geen 2 minuten stilte gehouden, ik gedenk op mijn manier.Ga eens kijken door het jaar heen op een begraafplaats van onze gesneuvelde soldaten dat maakt pas indruk, daar wordt ik pas stil van ipv deze show.
Albert Peters
Als deze meneer met dat petje de redding van de boeren moet zijn zie ik het somber in (mijn mening je hoeft het er niet mee eens te zijn)
+1
Weidezicht
Jammer, fdf heeft het u verpest bij VI en johan Derksen. Programma met ong. 1 miljoen kijkers, die het veel voor de boeren opnemen en de onwetende burger wat bijbrengt over wolf en stikstof.
+2
Twentsch Land
Was te verwachten ... geen respect voor de slachtoffers voor onze vrijheid door eigen beklag er boven te zetten wordt door bijna niemand in dank afgenomen.


@Weidezicht
bio boer
@Twentsch Land dan nog mensen die het verdedigen 🙈
+2
Hans van Bergen
We waren een tijdje geleden bij de uitvaart van een boer uit de buurt. bij de koffie tafel vertelde ik zijn broer dat het me opviel dat er niemand van de Rabobank was komen opdagen. Immers hij was zijn ganse leven rabo bestuurter geweest en was laaiend enthousiast over deze club. Zijn broer legde echter uit dat dat gekeerd was. Hij was danig onder de indruk van alle boeren protesten en omgekeerde vlaggen en kon zich totaal niet meer vinden in de manier hoe de rabo met boeren omging en moest niets meer van ze hebben.

Vd Oever ondertussen heeft dus volgens mien peren, overal staan, kerstbomen akkerbouw en varkens. en dus een boeren belangen behartigers organisatie. Die percelen zijn overal en op plaatsen waar ze langs drukke wegen zijn heeft ie een flinke kwak omgekeerde vlaggen staan!
Om die allemaal ff om te draaien is gewoon geen doen. Heeft totaal niets met respect te maken. Daarnaast is het ook zon tiep die, las ik, in zijn spare time oorlogs boeken gaat zitten lezen dus die er heus wel wah van.

Daarnaast mijn persoonlijke mening. 4 mei 2023 is 1 dag na 3 mei 2023.

Dat was de dag dat VD WAL de opflikker regeling bekend maakte met Europa weid beroeps verbod.

Beste mensen als de regering nou, ja, daags voor 4 mei, ja, bekend maakt dat er een gehele bevolkingsgroep het land uitgezodemieterd moet worden, ja, dat hun manier van leven,hun cultuur, minderwaardig is, ja, dat wij 'untermenschen ' zijn, ja mensen die nu 16 uur per dag werken om het hooi van het land, de piepers in de grond, de mais gezaaid stront gereden, ja etc etc. Dat die mensen alles fout doen. Niet de drugsdealers die bomaanslagen plegen kogels laten regenen. Niet de corruptici. Nee de de boeren. DIE stampen we de grond in. Op de dag ook dat duidelijker wordt dat de voedselprijzen de pan uitrijzen. Brood ruim 3 euro, kaas 10 euro!!
Bennie Stevelink
Quote Reactie van @Hans van Bergen:
dat hun manier van leven,hun cultuur, minderwaardig is, ja, dat wij 'untermenschen ' zijn, j

Je stelt het leed van de boeren gelijk aan dat van de Joden in WO2 ?
+2
Hans van Bergen
@Bennie Stevelink Het kunnen lezen en begrijpen WAT je zojuist gelezen hebt het kunnen intrepeteren is ook weer een kennis en kunde die aangeleerd moet worden. En daar beschik jij niet over immers jij stelt een vraag over iets wat niet in mijn bijdrage voorkomt.
+2
Hans van Bergen
@Bennie Stevelink En ik PERSOONLIJK zie duidelijk overeenkomsten tussen heden en verleden. Immers hoe kon het toch zo zijn dat mainstraim Duitsland accepteerde wat er met minderheden gebeurde. Daar zijn meerdere redenen voor. Maar 1 daarvan is dat de duitse media, in die tijd, een sandwich formule hanteerde van gezellige fijne muziek afgewisseld met negatieve verhalen over dus anders gelovigen, homo's zigeuners gehandicapten en zo. Door dit continu, jarenlang, dag en nacht te blijven verkondigen ging er iets blijven hangen bij de populatie van ja dan zal er wel IETS van waar zijn. En datzelfde zien we nu bij boeren, vissers, tuinders plattelanders, Friezen, Limburgers Brabanders Drenten en wat heb je. 24 uur per dag continu trappen en schoppen. Of het nu een talkshow tafel is, waar je alleen welkom bent als je hard genoeg schopt tegen boeren, of het is een natuurprogramma reisprogramma maakt niet uit. Altijd zijn boeren slecht en krijgen boeren overal de schuld van.

Met name die neef van jouw, Vollebroeks die schopt trapt en liegt maar door. Daar zouden de duitsers 70 jaar geleden nog hun kopf bij geschud hebben Aso also Johan toch. Maar nogmaals het vergt kennis kunde en vaardigheid en opleiding om dingen te kunnen zien. Das iets anders dan overloos je leider natetteren.
Albert Peters
@Hans van Bergen wat ben jij zielig je loopt over van zelfmedelijden
+1
Hans van Bergen
@Albert Peters Kun jij dat even iets verder toelichten? Of is dit een ingewikkelde manier om mij helemaal gelijk te geven?
Hans van Bergen
@Albert Peters Nee dat kan Albert niet.Albert kan alleen afzeiken en anderen napraten. Zelf iets constateren of een mening voortbrengen das nie aan de orde.
Vdejong
Quote Reactie van @Albert Peters:
wat ben jij zielig je loopt over van zelfmedelijden
wiens mening is dit dan, als het niet van hem is?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's druk , grond , a73 , farmers defence force , Snelweg , boeren en vlaggen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
39
DEELNEMERS
17
WEERGAVES
2.691