Bevolkingstoename /stikstof

Het aantal inwoners in Nederland groeit fors.
Aangezien elke inwoner zorgt voor extra stikstof zal de stikstofuitstoot toch alleen maar toenemen.
Komen hier ook regels voor?

Deel dit topic

Reacties

+2
de jonge
Jaaaaa,dat word al meer dan 3 jaar gezegd,, zoals ik het zie komt er een nieuw geldstelsel het cbdc,(als je dan niet luistert kunnen ze je zo blokkeren en kun je nergens meer bij) daar zijn ze al vergevorderd mee en komt er een co2 quotum zeg maar wat je gebruiken mag, ook dat is zelfs al eens in programmas op tv besproken en bij de banken is het ook al geinstalleerd, kijk bv maar eens op een rabo rekening,daar worden je rekeningen die je betaald ook al in categorieen gezet, zo makkelijk zodat je precies weet hoeveel co2 je gebruikt, volgens mij hebben de banken zelfs al een co2 app. maar jongens allemaal van het contante geld afgaan,dan maak je het voor de staat en de wef wat makkelijker....
de jonge
@de jonge maar heee het was allemaal wappiepraat toch? degenen die daar altijd tegenaan hebben getrapt en liepen te verkondigen dat dat niet ging gebeuren,mogen nu gaan demonstreren, of je moet in een 2de china willen wonen, zal rutte ook wel een gaaf landje vinden.. klaus schwab vind het in ieder geval wel een voorbeeld..

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , regels , stikstofuitstoot en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0