Bekende landbouwer (54) overlijdt door aanval van stier

Op zijn hoeve in het Oost-Vlaamse Wannegem-Lede is maandag aardappelhandelaar Lieven De Wilde (54) om het leven gekomen, nadat een stier hem heeft aangevallen.

Deel dit topic

Reacties

+7
weurding
Sterkte, kunt het niet vaak genoeg zeggen, zijn niet te vertrouwen
Melkboer16
@weurding en toch zullen er weer genoeg reageren dat een eigen stier wel kan
komelker 2
@Melkboer16 Ik heb al jaren een stier nog nooit wat gebeurd.
+2
Gerron
Quote Reactie van @komelker 2:

@Melkboer16 Ik heb al jaren een stier nog nooit wat gebeurd.

Volgens je profiel ben je 39 jaar en deze overleden man was 54 jaar dus statistisch gezien is jouw uitspraak 100 procent correct.
+1
jan-cees
@Melkboer16 jij zou nog even duidelijk maken waar ik Caroline met de grond zou hebben gelijk gemaakt . Grote broek waarmaken @Melkboer16 of anders sorry zeggen.
+2
de jonge
@jan-cees haha, het is net een muisje, zo nu en dan komt ie even met het neusje door een gaatje en reageert ie en als jan cees voor het gaatje zit te wachten kruipt ie weer terug in zijn holletje :😂
+1
Melkboer16
@jan-cees wat heeft dat met dit ongeluk te maken?!
+1
jan-cees
@Melkboer16 Niets te maken met het ongeluk alles te maken met je gedrag. Iemand beschuldigen van iets en dar niet staven en dan wegduiken . Dat laat ik niet zomaar passeren
Melkboer16
@jan-cees de pot verwijt de ketel
+1
jan-cees
@Melkboer16 daarmee kom je niet weg dat is te gemakkelijk. Jij stelde dat ik ik Caroline met grond gelijk heb gemaakt. Kom op en ga je woorden staven. Zo niet sorry zeggen mag ook.
Melkboer16
jan-cees
@Melkboer16 mijn reactie op je pb

Als je een vent bent zet je dit op prikkebord
Je hebt namelijk geen concreet voorbeeld waar ik Caroline met de grond gelijk heb gemaakt.

Verder spelen NAJK en LTO een hele kwalijke rol die de positie van boeren geen goed doet dat benoem ik en krijg daarvan bevestiging in diverse Wobs

De minister krijgen meer dan regelmatig mijn aandacht maak je daar geen zorgen over.

Dank voor de waardering

Jan Cees
+1
trevor-z
@weurding elk jaar nieuwe jonge stier ,zodra de hele kudde weer zwanger is gaat de stier naar het slachthuis, anders pakt ie de boer.
+3
marcsterreborn
@trevor-z dus jij bent nog nooit bezwangerd?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stier geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN