Illustratie van: Alex Miedema

Stikstofsneer de groot valt verkeerd pvda

En de groot blijft maar doorouwhoeren

Deel dit topic

Reacties

+2
kanniewaarzijn
Die stumperd snapt maar niet dat iedereen hem zo langzamerhand uitkotst!
Grasbaal
Hier ging het om:


+3
mlkvhoudr
@Grasbaal het ging hier pas over bar of dat positief of negatief was, nou was ik gisteren in een bar, ik sprak daar wat agrarische bestuurders waaronder een jonge bestuurder, wat een verademing is dat om gewoon eens wat jonge mensen te spreken die nog niet elk probleem tot core business verheffen maar gewoon aan de slag willen, er schenen ook nog wat oudere bestuurders rond te lopen en wat oudere mensen die wat met internet deden geloof ik, iets met een forum of zo.
Theoretisch opgeleide mensen die zelf ook wel inzien dat het soms verstandig is om ook wat te luisteren naar de meer ervaren boeren, maar ik hoop toch wel zo voor die gasten dat ze hun jonge enthousiasme vast weten te houden en zich niet laten gijzelen door de vastgeroeste oude garde mopperaars hier op het prikkebord
hans-hans
@mlkvhoudr ben ik het wel mee eens , beetje vrolijkheid en humor en positief zijn helpt heel erg
+1
hans-hans
@hans-hans maar ik zeur toch nog wel eventjes lekker het was niet bar maar barre , maakt toch weer heel wat uit he
mlkvhoudr
@hans-hans 4 uur rijden,(2 keer 2 uur) cola drinkend in de auto, cola drinkend in de bar, weer cola drinkend in de auto de terugweg, en thuis gelijk in slaap vallen, terwijl ik dus zo langzamerhand sloten cola op had, deze jongen word oud, en dat is ook niet positief😄
hans-hans
+1
de jonge
@hans-hans bijzonder dat ouwehand en die andere de pvda'er de hand gaan schudden en zo theatraal blij doen, wat zit daarachter...
hans-hans
@de jonge tjeerd roept ook nog wat terwijl hij bij derk en thom van campen staat, dat zou de echte sneer wel zijn geweest gok ik (ongeveer 2 minuut van filmpje )
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @hans-hans:
terwijl hij bij derk en thom van campen staat

Valt jullie het amicale tussen die 3 ook op?
+1
de jonge
@kanniewaarzijn ja dat ook, net kleuterkinderen die een groepje vormen om anderen uit te sluiten
+1
Jean-PierreK
@de jonge , die andere die de hand schudt is volgens mij Beckerman,; kamerlid van de SP. Ik denk dat dat met de verjaardag van Thijssen te maken had (19 april).
+3
Melkboer16
Tjeerdje ziet de bui al hangen en het zou me niks verbazen als ie binnenkort zelf opstapt voordat D66 hem de laan uitstuurd.
Ik kan me niet herinneren dat er eerder zo’n etterbak in de kamer rondliep.
Bromet en Klaver kunnen er ook wat van maar zo’n geniepig mannetje als de Groot?
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Melkboer16:
zo’n etterbak in de kamer

Het is een schande dat zoiets überhaupt in de Kamer zit.
hans-hans
De sneer van Caroline vond ik wel goed (1 minuut 10 sec)
+2
hans1980
@hans-hans wat een klootzak die derk boswijk
+1
hans-hans
@hans1980 wie snapt hem nog?? behalve tjeerd want die knikt aldoor
+3
kanniewaarzijn
@hans1980 Heel gevaarlijk mannetje.
de jonge
@kanniewaarzijn zit er gewoon bij in hoor, is ook een smiecht, met zijn voorstelling, terwijl het een 70 jarige dorpsgenote was die netjes aanbelde, toneelspelers zijn het in de politiek..
Cowboy3
Quote Reactie van @de jonge:
toneelspelers zijn het in de politiek..

This niks meer dan een grote poppenkast en Kaag heeft er met het smeden van deze coalitie met haar linkerhand overal zo diep ingezeten dat nu nog gruwelijke stinkt!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's pvda en de groot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
21
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN