Arrestaties bij klimaatdemonstratie in Den Haag, boerenprotest rustig verlopen

Bij de klimaatactie van Extinction Rebellion (XR) in Den Haag heeft de politie arrestaties verricht. Ondanks een verbod door de gemeente Den Haag wisten de klimaatactivisten zaterdag toch de A12/Utrechtsebaan te blokkeren. Tegelijkertijd was een stuk verderop in het Zuiderpark een boerenprotest tegen het stikstofbeleid. Dat protest verliep rustig.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Nevergiveup
De Tesla heeft ook nog een melding op Uw telefoon Co 🔧 😲 😂
+4
Twentsch Land
Mooi dat de boeren er voor hebben gezorgd dat er geen escalatie was op dat kleine shovel incident na.

En

Dat de klimaatactivisten de negatieve aandacht hebben.
+3
Nevergiveup
@Twentsch Land Ik vraag me ook altijd af hoeveel % van die " no fossiel " gasten heeft nog een Brandstof auto , Gas CV verwarming / op gas koken , vliegt nooit , Al zonnepanelen op het dak , een TV kleiner dan 1 meter , geen Droogtrommel driedubbel glas en koopt locale producten , en zit nu in het donker bij te komen van deze (natte) dag met een koude kop thee ....
Nevergiveup
@Nevergiveup Het is net als tegen de boeren (agrariërs) , eet dan niks of kweek zelf sla en meelwormen op de vensterbank.

#bijtnietindehanddieUvoed
hans-hans
@Nevergiveup of hiervoor(krijgen er geld voor)
Nevergiveup
@hans-hans tja , 💰 met geld kunnen ze weer ⛽
+3
Twentsch Land
Je weet het toch wel ...😉

Ze vinden van alles en weten precies hoe het moet ......maar dan wel bij een ander.

@Nevergiveup
+1
Nevergiveup
+1
T60401
@Nevergiveup De vergoeding is omdat ze moeten werken vrij moeten nemen van hun baas of zzp er zijn. 😂 😂 Ja tuurlijk is daar gen enkele zzp er te vinden.
+1
hoest
@Nevergiveup vraag me niet waar maar ik las laatst ergens dat er een rechtzaak was tegen 2 van die xr figuren volgens mij omdat ze een snelweg geblokkeerd hadden tegen fossiele brandstoffen.
De beide verdachten waren niet aanwezig want die genoten van een welverdiende vakantie op Bali.........
#daswelveropeenwaterfiets

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's protest , politie , stikstofbeleid , den haag en boerenprotest geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0