Motie aangenomen! Omslagpunt procedeerdrang activistische milieuorganisaties

Vandaag is in de Tweede Kamer een motie aangenomen van de SGP, BBB en JA21 die een verzoek doet aan de regering om te verkennen in hoeverre voor

Deel dit topic

Reacties

Jean-PierreK
Dat wordt leden werven @JanCees
+1
Weidezicht
@Jean-PierreK tja ik vrees dat MOB of urgenda eerder 20000 leden heeft dan Newmob er 1000 heeft. Maar ik haal uit de motie niet, of ik het zo op juiste wijze heb begrepen. SCC misschien wel zelfde verhaal?
Gladiool2010
@Jean-PierreK Zo werkt het dus fff niet.

(klik om te vergroten)

kanniewaarzijn
Maar eh...moet de "recht"er die representativiteit vaststellen of (verderop in de tekst): de Eerste en Tweede Kamer? In het eerste geval is het een kansloze zaak ("recht"ers behoren grotendeels tot die clubs). In het tweede geval zou het succes kunnen hebben.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's tweede kamer , sgp , ja21 en bbb geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN