PvdD blijkt blijvende speler in politieke veld, dierenpartij Nederlands fenomeen

Na twintig jaar lijkt de conclusie gerechtvaardigd dat stemmers van de Partij voor de Dieren zo trouw als een hond zijn.

De Partij voor de Dieren bestaat twintig jaar. Maar terwijl in ons land de ’dierenwelzijnspartij’ met zes zetels in het parlement zit, worden er op de Faeröer-eilanden traditiegetrouw jaarlijks honderden dolfijnen geslacht en is in China hond op het menu geen uitzondering. Wat maakt dat Nederlanders het lot van dieren zo aan het hart gaat en is dat het geheim van het PvdD-succes?

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Partij van de dieren, groen links en D66 verschillen nog niet zo, bij elkaar opgeteld toch nog wel flink wat zetels......
+2
Zebra
Het toont aan dat Nederland echt aan het verstedelijken is. Deze mensen staan steeds verder af van natuurlijke processen en natuurlijk gedrag. Een beetje los van de werkelijkheid. Triest en zorgwekkend tegelijk.
+2
ntd79
@Zebra en dit soort partijen wil de kiesleeftijd graag naar 16 jaar hebben, dat is natuurlijk ook niet voor niets. Idealen en nog geen rekeningen hoeven te betalen is een hele mooie doelgroep voor partijen als GroenLinks en Pvdd, kan het me ergens wel voorstellen als je alleen maar de lastercampagnes van de media te zien krijgt icm het klimaatverhaal, dat je op deze partijen gaat stemmen.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @ntd79:
kiesleeftijd graag naar 16 jaar hebben

Nog makkelijk te beïnvloeden inderdaad, kijk maar naar de klimaatmarsen met de gehersenspoelde kindertjes die geen idee hebben waar het nu eigenlijk over gaat. (Overigens geldt dat niet alleen voor die leeftijdsgroep)
+1
paul1
Wie zijn wij om de Chinezen te verbieden om honden te eten ?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's china , partij voor de dieren , hond , dieren en pvdd geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0