‘Credits naar Sjaak van der Tak’

De rol van LTO-voorzitter Sjaak van der Tak lijkt in dit traject onderbelicht. Natuurlijk, de acties, de ferme taal van leiders Mark van den Oever (FDF) en Bart Kemp (Agractie) zijn belangrijk. Maar Van der Tak blijft praten. Met Van den Oever, met Kemp, maar vooral ook met Remkes. Hij ging wél die eerste keer. Alleen. En nam hen in de tweede gespreksronde mee. Van der Tak, ook CDA-coryfee, zette druk op CDA-leider Wopke Hoekstra. Hoekstra die in augustus twijfels uitte over de stikstofdoelen voor 2030.

Deel dit topic

Reacties

+14
labella
Pas op voor Sjaak van der Tak, die naait je zonder dat je het door hebt!!!
+2
fendt516plus
@labella Dat doen meerdere bestuur leden van (z)lto liegen en zelf beter van worden (ikke en de rest kan stikken)
+1
BertK
Credits voor wat? Op dit moment is het advies van Remkes niets nieuws, zelfs de 5-600 is alleen iets wat de grootste .... kan bedenken. Als je snel de grootste brokken opraapt, is de hoeveelheid snel kleiner. Laaghangend fruit is al een oud begrip.
+3
sorry
@BertK een flutstukje van de boerderij
+2
de jonge
@BertK er zijn nog steeds boeren die de lto blijven steunen met hun contributies....
+3
kearl
En toch zijn de door de LTO "beschermde" pasmelders alsnog de Sjaak....
kaas
En wat heeft het praten van chakie opgeleverd eigenlijk niks
cs-agrar
Heeft ie Aerius dr al uit geluld dan?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's druk , taal , acties , agractie , remkes , fdf , bart kemp , sjaak van der tak en van der tak geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!