Stikstofoverleg begonnen in provinciehuis Den Haag

Op het provinciehuis van Zuid-Holland in Den Haag zijn stikstofbemiddelaar Johan Remkes en leden van het kabinet, onder wie premier Mark Rutte, met biologische boeren bijeen om te praten over de stikstofcrisis. Het is de bedoeling dat in de loop van woensdagochtend de andere boerenorganisaties, zoals de land- en tuinbouworganisatie LTO Nederland en groepen als Agractie en Farmers Defence Force (FDF) bij het overleg aansluiten.

Deel dit topic

Reacties

Albert Altena
Ze praten weer als onwetenden met de biologische boeren.
Ik krijg het artikel van Arink weer voor ogen.
100 ha natuurgrond tot zijn beschikking.
Aanvulling mineralen door stadsafval.
Huisverkoop.

Dit is maar voor een enkeling weggelegd?
Zullen ze dat snappen?
BertK
@Albert Altena Het zijn nu een procent of vijf van de boeren on een speciale positie. Hopelijk weet Rutte dat ook zij geen melk van 1,60 leveren. Hoe dat met BD zit weet ik niet.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , mark rutte , aansluiten , den haag , farmers defence force , stikstofcrisis , agractie , remkes en fdf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0