Milieuorganisaties boos over stikstofopmerkingen Hoekstra

AMSTERDAM (ANP) - Milieuorganisaties maken zich boos over de opmerkingen van CDA-minister en partijleider Wopke Hoekstra over de stikstofdoelen. Hij zei vrijdag in het AD dat zijn partij het niet per se meer nodig vindt dat de doelen voor stikstofvermindering al worden gehaald in 2030, zoals is afgesproken in het regeerakkoord. De minister, tevens vicepremier, meent met zijn uitspraken bij te dragen aan een oplossing voor de stikstofcrisis, zo voegde hij later op de dag nog toe.

Deel dit topic

Reacties

+4
Twentsch Land
Milieuorganisaties boos !

Mooi 👍đŸģ😊

Wij zijn alle een hele tijd verontwaardigd, teleurgesteld, verdrietig en enigszins boos om hun uitspraken en manier van handelen.
+4
Kars
@Twentsch Land welke debiel nodigt die parasieten uit om hun zegje te mogen doen. Als boeren allemaal de pacht opzeggen. Laat ze de klere krijgen
GJKlaassen
Maandag alle boswachters in de 4x4 op de snelweg om de wegen door de Veluwe te blokkeren...😜

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's amsterdam , stikstofcrisis en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0