Overheid wil helpen bij transitie

Hoe werkt dit ? En waar naar toe?

Deel dit topic

Reacties

+1
Twentsch Land
Overheid en boer wezen .... daar weten we alles van, voorbeelden ten over.
klant
@Twentsch Land overheid en helpen bedoel je voorbeelden genoeg.
+5
Jan-T
Waar wil de Overheid mee helpen.??
Alles kapot maken onder aanvoering van de natuur boys??
Het groene landschap verwijderen.
De voedsel voorziening verwijderen uit Nederland.
De temperatuur in Nederland verhogen door meer industrie en woningbouw.

Heb op dit moment geen vertrouwen in een goede afloop met Remkes en de huidige coalitie.
Ze lachen nu nog maar de grens word binnen kort wel bereikt.
Newholland12
Vandaag 4 koeien om droog te zetten
Wie komt er hellepu?
Christianne, Henk of het hele WEF?
pa
Quote Reactie van @Newholland12:
Wie komt er hellepu?

Je gaat het redden. VOHOUDEN
mlkvhoudr
Ik heb zelf nog niet het gevoel al toe te zijn aan transitie, ik hoor het wel van jullie hoe het bevalt

(klik om te vergroten)

+1
BertK
Transitie? Ik zit al lekker in mijn vel !
+5
HansBa
Heb hier ook 4,5 ha natuur inclusief zoals dat heet van de Provincie. Mag alleen vaste mest op. Wat een drama , 1ste snede 2 ton DS , 2e 1 ton hierna niets meer. En wat een onkruid binnen 1 jaar tijd. Het is grond voor mestplaatsing en betalingsrechten verder niets. Als dit natuur inclusief is ben je zo failliet, helpen noemen ze dat.
Newholland12
@HansBa wat zielig
stop er dan mee
HansBa
@Newholland12 kan niet, grond gekocht.
Kars
@HansBa kun je ook weer verkopen aan zon natuurorganisatie
Jan-T
Quote Reactie van @HansBa:
Mag alleen vaste mest op.

Paar zakjes kunstmest bij op de mestwagen en de problemen worden al minder groot zonder dat men het ziet.????
HansBa
@Jan-T zou de vaste fractie uit een mest scheider ook goede meststof zijn of zit daar weinig N in? Laat ik de loonwerker een dag komen.
+1
newholland6640
@HansBa klaver zaaien. Heb je vanaf juni mooie snedes met eiwit
labella
De overheid en helpen.......😂
Het enigste wat de overheid goed kan is je van je bezittingen af helpen! 😓
+2
jan 10
Het woord transitie kennen we alleen als we een koe droog zetten,dus wat de overheid er mee bedoeld is duidelijk.Triest om te zien hoe vooral Boswijk probeert de boel te redden(voor het cda),maar telkens de plank misslaat.
BertK
@jan 10 "Er wordt weleens gezegd dat de plank misslaan uit de timmerwereld komt, maar daar worden vooral spijkers misgeslagen en geen planken (als iemand naast de spijker slaat, raakt hij immers juist de plank). Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om een vermenging van twee andere uitdrukkingen: de bal misslaan en de plank mis zijn. De plank mis zijn betekent ‘naast een loopplank of vlonder stappen en in het water vallen’)."

Boswijk valt helaas door het ijs. Presenteerde zich als voor rede vatbaar bij de boeren maar blijkt iedere keer weer rare ideeën te hebben. Verschil in behandeling van biologisch (niet optimaal effeciënt) of grondgebonden (lekker interessant wie de hypotheek betaald van het voer waarop je voer groeit) en de rest van de veehouderij is één van die rare ideeën.

Transitie (overgang) naar een ander model moet interessant zijn vanuit de markt en niet door de strot geduwd, anders is het geen blijvertje of heel beperkt. Bio is een markt voor, maar sinds 1990 ook slechts een procent of vijf van de Nederlandse markt.
+1
Kars
Die biologische en biodynamisch boeren al onder het groen communisme. Zijn afhankelijk van organisaties en dat wil de overheid juist hebben. Waarom denk je dat ze mensen armer willen hebben? Arme mensen luisteren namelijk beter en starten geen rechtzaak op tegen de overheid omdat ze het geld niet hebben. Het wordt echt tijd voor totale ontmanteling van het overheids systeem. Het is 1 grote kliek van mekaar in het zadel houden en liegen en bedriegen dat geschreven staat.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's overheid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
18
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN