Johan snapt het niet meer?


Deel dit topic

Reacties

+6
Jannus
Dit is eigenlijk de koers waarop MOB uit is nl intensieve veehouderij het land uit jagen en het deert ze niet als daar zg grijze stikstof voor terug komt om de overheid maar een beetje te pleasen
+6
kanniewaarzijn
@Jannus Doet me denken aan Tjeerd:"wat wilt u, een huis voor uw zoon of een varkenshouderij?"
Dit is de misselijkmakende manier waarop het spelletje gespeeld wordt.
Dirk van Zetten
@Jannus MOB doet voorkomen dat ze alleen de boeren het land uit willen, dat dan de woningbouw en bedrijvigheid verder kan. Dat is totale onzin, ze proberen hiermee te forceren dat de veehouderij verdwijnt, MAAR ALS DE VEEHOUDERIJ WEG IS GAAN DE INDUSTRIE, DE HAVENS EN SCHIPHOL ER OOK AAN!!! Het is beter alle bedrijvigheid in NL te houden en te zorgen voor strenge milieueisen ipv alles af te breken en lekker ver weg weer op te bouwen.
+1
de jonge
@Dirk van Zetten denk ik niet. alleen de boeren moeten eruit,anders had johan wel geprotesteerd en geprocedeerd dat de staat de normen voor de pfas wel opschroeven kon omdat anders de bouw en wegen etc stil kwamen te liggen... misschien een dingetje voor new mob.. het op juridische wijze inkleden van een rechtszaak waarbij de pfas normen wel omhoog konden en de stikstof normen niet... pfas zit zelfs onderhand haast over de hele wereld verspreid... en dat heeft chemische goedje wat toendertijd door de staat is goedgekeurd heeft meer effecten op de natuur en de natura gebieden dan natuurlijke stikstof...
+1
cs-agrar
Quote Reactie van @Jannus:
Dit is eigenlijk de koers waarop MOB uit is nl intensieve veehouderij het land uit jagen

dat weten we al sinds mob bestaat
+14
George
Dus de boeren opruimen en vervuilende industrie toestaan Johan? Je bent gestoord gast.
hans1980
@George hij komt uit de kast de groene gifkikker
groeier
Quote Reactie van @George:
Dus de boeren opruimen en vervuilende industrie toestaan Johan? Je bent gestoord gast.

Ja in Antwerpen neemt de vervuilende industrie dit jaar ook mega toe en zelfs nog verschillende grote nieuwe bedrijven erbij. Dat kan dus wel zomaar even.
Jannus
@George Johan heeft niet gerekend op zoveel weerstand uit de landbouwhoek
+1
Twentsch Land
Kan het niet anders noemen dan een ophitsend verhaal om zo snel en zo veel mogelijk mensen oproepen om de agrarische sector te boycotten.
+4
Noorderling
Johan niet wakker?
In Eemshaven en Delfzijl kun je doen en laten wat je wilt. Niet geheel toevallig staan de 3energiecentrales daar ook, waar het plan voor een 4e er ook lag. Daarnaast zijn er nog een paar vuilverbranders voor Italiaans gesubsidieerd afval..

+1
Hans van Bergen
Met alle respect maar de veehouderij in Groningen stelt niets voor. Kijk ff naar de cijfers. Hier blunderde Staghouder ook al toen ie gedeputeerde oid war
Noorderling
@Hans van Bergen
Blunderde waarin?
+1
pieta
Quote Reactie van @Noorderling:
Blunderde waarin

Waarin niet? 😁
Hans van Bergen
@Noorderling In het zeiken dat er gereduceerd moes worre
Grasbaal
Zal ie echt niet snappen wat ie ons land heeft aangedaan?, paar dagen geleden geplaatst:

+5
Twentsch Land
Hij snapt het heel goed, het verloopt alleen even niet zo hij het had gewild, dat de bouw kwam stil te liggen had hij niet aan gedacht en zag hem paar jaar terug op t v met schaamrood zeggen dat het hem niet bedoeld was om de bouw stop te leggen ..... vandaar ook ophitsende woorden richting veehouderij.

En zijn beschermengel wosten is het alleen om de prestige te doen, slachtoffers maakt hem niet uit .... alles voor eigen eer.

@Grasbaal
+2
de Tank
@Grasbaal Liever dit soort posts dan een triomfantelijk 'doel bereikt na 3,5 jaar'.

Hij zal zichzelf nooit als veroorzaker van deze impasse zien. In feite heeft hij daar gelijk in, dat ligt bij een falend beleid, hij had nooit een mogelijkheid moeten krijgen om een dergelijk wapen te kunnen gebruiken.
+2
Grasbaal
Quote Reactie van @de Tank:
hij had nooit een mogelijkheid moeten krijgen om een dergelijk wapen te kunnen gebruiken.

Mee eens, maar een pyromaan moet je ook geen tank benzine en een aansteker geven en dan hopen dat er niets mee doet. Maar deze pyromaan heeft de boel wel aangestoken en klaagt nu dat ie last heeft van de rook.
+4
de jonge
@Grasbaal ik heb wel vaker de vraag gesteld waarin ik mij afvroeg hoe de geldstromen van deze partij lopen het is toch allemaal wat te doorzichtig,of ben ik weer in de wappiemodus...:😬
Jannus
@Grasbaal Als hij zo door gaat valt hij in zijn eigen zwaard omdat hij politiek afgeserveerd dreigt te raken enkele actie is daar een voorbode van
de Tank
@Grasbaal Ik vind het ook gewoon een lul hoor, laat dat duidelijk zijn.
+9
demelkboer
Stikstof is het middel , het is niet het doel
+1
kanniewaarzijn
@demelkboer Zoveel is wel duidelijk.
+3
Spuit11
@demelkboer Het middel werkt alleen niet. Te veel zien dat het een placebo is.
de jonge
Wat heeft johan hier allemaal aangedaan om dit tegen te houden????
+1
Jan-T
Waarom nu deze tweets plaatsen.
Heeft Johan in de gaten dat de MOB straks als schuldige word aangewezen door bepaalde politieke partijen??

Ben wel van mening dat de MOB zich zelf in de voet aan het schieten is.
De verkeerde agenda komt boven water.
Jannus
@Jan-T Nog even mob linken aan Pim Fortuyn en de cirkel is rond de agenda ligt bloot

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vuurwerk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!