Caroline van der Plas doet tijdelijk stap terug na ‘ernstige’ bedreigingen

Caroline van der Plas, partijleider van de BoerBurgerBeweging, doet tijdelijk een stap terug na een reeks bedreigingen. Dat laat een woordvoerder van de partij weten aan RTL Boulevard.

Deel dit topic

Reacties

+10
Twentsch Land
Was te verwachten, gelukkig nog niks ernstigs gebeurt. Haar het zelfde overkomen als Pim fortuin....dat kan een link zijn naar de hoek van de bedreigers. Hopelijk weten haar beveiligers hun werk goed te doen.

Carolien hou je taai en goed, voor zover ik je ken zul je niet toegeven aan de dreigementen en je ingeslagen weg blijven uitvoeren...

Alle goeds en hou je taai.
+2
nescio
Rutte laat het helemaal uit de hand lopen. Zegt straks gewoon dat het aan de minister van justitie is. minister president: slaap zacht
+10
matt
Links tuig blijft gevaarlijk
Hans van Bergen
De communistische vuiligheid begint zich te roeren. Kunnen alle bang poepers hier ook ff afstand van nemen?
+5
George
Caroline hou je taai , schandelijk dat dit gebeurd in NL.
+2
Zwaagdijk
Er mag wel een cordon van boeren om d’r heen staan om d’r te beschermen. Ze is onze enige hoop in deze treurige bange dagen.
Jawis
@Zwaagdijk dat zou een goed idee zijn...maar de hele regering vind het prima wat er nu gebeurt...net zo als bij pim fortuyn....
+4
de jonge
Waar is nu de minister en zijn poppetjes die achter hem aan hobbelen om zich allemaal te distantieren en met afschuw te reageren op wat er gebeurt en op te roepen dan men dit niet moet doen? bij derk boswijk staat een plaatsgenoot van 70 jaar die netjes aanbelt om met hem te spreken en er worden spoeddebatten gevoerd ,en dan volop in de media hoe erg het is dat rutte zou worden bedreigd en hugo beveiliging thuis moet hebben en erbij kaag iemand met een kaars in de straat loopt en bij mevrouw van der wal dat ze zomaar in de straat kwamen waardoor haar kinderen stonden te trillen in huis terwijl ze gewoon buiten stonden met de handen in de zakken en haar eigen man door haar aan de kant werd gedouwd , terwijl bij van haga er indringers in huis stonden werd daar zeer weinig mee gedaan en nu????Het enige wat ministers en politici tot nu toe hebben gedaan is geprobeerd tweespalt te creeéren, wel gefeliciteerd, ook die stap is hen gelukt.
+3
weurding
@de jonge via app:

Sorry moest het ff kwijt.

Weet je wat onacceptabel is mark rutte? Dat jij met vakantie ben op het moment dat je Nederland in de puinhopen stort. Maar goed daar heb jij natuurlijk geen actieve herinnering aan.

DE BOEREN DIE JE IN ONZEKERHEID ZET

DE TOESLAGENOUDERS DIE JE LAAT BARSTEN. WAAR VELE NIET EENS VAN OP VAKANTIE KUNNEN.

DE 1175 VERDWENEN KINDEREN DIE NOG STEEDS NIET TERECHT ZIJN.

DE BEVINGSSLACHTOFFERS DIE NIET OP VAKANTIE KUNNEN OMDAT AL HUN GELD OPGAAT AAN HET OPKNAPPEN VAN HUN HUIZEN.

DE WATERSNOOD SLACHTOFFERS DIE NOG STEEDS HUN HUIS NIET INKUNNEN IN LIMBURG.

DE MENSEN MET EEN MINIMUM INKOMEN DIE VAN DE VOEDSELBANK LEVEN.

DE MIDDEN INKOMENS DIE NOG MAAR NET KUNNEN RONDKOMEN.

De mens ontroerende toestanden in ter appel

en wat doe jij mark rutte? Je gaat 4 weken met vakantie? Na je theaterschool in Gelderland en Limburg waar je met de "boeren" heb gesproken. Je laat de veroorzaker van de crisis met de mensen die kapot gaan om de tafel gaan zitten en geeft nog niet eens een rol pepermunt mee om over te onderhandelen. Nee mark de boeren willen niet onderhandelen met Johan remkes. Dit heb je aan jezelf te danken. Ik hoop niet dat je geniet van je vakantie dat gun ik je niet namelijk.

In augustus 2020 deed je de volgende uit spraak:

HET STOPT ALS JULLIE DAT WILLEN. IK BEN GEEN DICTATOR.

JA MARK WIJ WILLEN DAT HET STOPT EN WEL NU DIRECT. HET NEDERLANDSE VOLK IS KLAAR MET JE DICTATORIALE AANPAK.

Als je nog een beetje fatsoen in je donder heb pak je je koffer nu in en kom je terug. Dan beleg je een persconferentie en bied je je ontslag aan en je excuus.
Wij het volk zijn klaar met jullie daar in den haag. Het word tijd dat jullie gaan luisteren naar wat de kiezers en je eigen achterban willen. Maar goed daar heb jij toch schijt aan.
Je gedraagd je meer en meer als dictator samen met kaag, vd wal, slaghouwer en de anderen.

Wil je dat dit stopt? Dan weet je nu wat je moet doen. Je koffer pakken en terug komen. Als de sodemieter je puinhopen opruimen en zorgen dat Nederland Nederland weer word zoals het volk het wil.

Dit is mijn ongezouten mening en niet meer dan dat.

#genoegisgenoeg
Porky
weurding
@Porky heb het gekopieerd hoor😄
+1
Porky
@weurding maakt niet uit, we kunnen het nu lezen en klopt als een bus
Kars
@weurding het is nog geen 2 augustus geweest.
Albert Altena
FF afwachten hoe alle media hierop inspringen.
Porky
@Albert Altena Die nemen het voor kennis geving aan , en gaan over tot orde van de dag, ben benieuwd hoeveel links denkende er bij de linkse praat programma s aanschuivende figuren hier hun afschuw over uitspreken, en/of wat v smoes ze hier over hebben.
bio boer
Niet gedacht dat er mensen zo vel tegen de bbb zouden zijn ze schoppen tegen nimand aan
Jawis
@bio boer ze vinden dat bbb het linkse gedachtegoed teniet zal doen wanneer ze te veel zetels krijgen....
hans-hans
In de tweet / foto van de bedreiging , in dit geval makkelijk terug te zoeken wie deze bedreiging gedaan heeft want het twitter adres staat er gewoon bij
Jawis
Waarom hoor je wilders niet? Erg rustig... zou die straks mee willen met bbb ja21 cda vvd?
Porky
@Jawis die houd wijselijk zn mond, ben gn fan van hem en gn pvv stemmer ,maar zijn toch uitspraken van hem die aardig kloppen en/of uitkomen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerburgerbeweging en caroline van der plas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!