2

Hoe belangrijk is de landbouw voor Nederlandse economie?

In de stikstofstrijd wordt dikwijls gewezen op het belang van de landbouwsector voor de Nederlandse economie. Maar hoe belangrijk, of niet, is de sector? In het Financieele Dagblad gaan ze op die vraag in.
Een van de punten waarbij de krant stilstaat is de de productiviteit van boeren en tuinders. Die gemiddeld…

Deel dit topic

Reacties

Het gaat in een week tijd al stukken beter met de bossen,waar een onderzoek op fake nieuws al niet goed voor is.

nos.nl/artikel/…
Dit verwijst naar een FD-artikel van Vasco van der Boon (fd.nl/economie/1444888/…), een oude bruingroene boerenhater die er alles aan doet om de agrarische sector in een kwaad daglicht te stellen. Ik kan dit artikel in het FD niet lezen, maar heb eerdere artikelen van hem in dit blad over hetzelfde onderwerp gelezen en daar toen ook op gereageerd hier op prikkebord (was volgens mij in 2019 en 2020).

Tot nu toe was het zo dat Vasco alleen halve waarheden vertelt - de helft die hem niet bevalt laat hij er uit - en vervolgens komt hij met een soort van eindconclusie op basis van die halve waarheden. Van enige objectiviteit of nuance is helaas niets bij hem te bespeuren. Zeer waarschijnlijk is dat ook weer het geval bij dit artikel.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , tuinders , economie en zakdoek geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0