Rabobank is in stikstofcrisis niet bereid schulden boeren kwijt te schelden



Quote:
De Tweede Kamer wil dat banken en agrarische bedrijven meebetalen aan het oplossen van de stikstofcrisis. Maar de Rabobank is niet bereid de schulden kwijt te schelden. Wel ziet de bank een grote rol voor zichzelf weggelegd in de aanpak van de crisis. Zo investeert de bank honderden miljoenen euro's in verduurzaming van de landbouw, laat een woordvoerder aan NU.nl weten.

Deel dit topic

Reacties

+14
casev2
Ze zouden wel gek zijn. Als denhaag zo graag die boer weg wil hebben betalen ze er maar lekker zelf voor.
+9
Twentsch Land
Daar gaan we weer,

Iets vinden van iets en een ander moet ( helpen betalen )

Banken en veevoederbedrijven die jaren veel hebben verdient in de agrarische sector ....

Nou overheid hoeveel hebben jullie wel niet verdient aan de agrarische sector ....pak alleen maar even de export en hard werkende mensen die niet mee eten uit de ruif maar juist die ruif vullen en dan komt de rest nog......kapitalen verkwanselt o.a. naar Brussel !

Jullie overheid gaan maar eens meer geld halen uit Brussel voor jullie plannen en voor een hele groep mensen die op armoede niveau leven.
bio boer
@Twentsch Land zuivel en eieren 8.6 miljard exsport waarde heeft de staat vast wel wat welvaard gebracht na al die jaren dat de agrariche sector betaat
+1
Kars
Links gedachtegoed. Sinterklaas spelen met andersmans portemonnee
bio boer
@Kars die kunnen het altijd mooi vertellen wat imand anders met zijn geld of eigendommen moet doen
de Tank
Tis ook een stompzinnig idee.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , rabobank , bank , tweede kamer en stikstofcrisis geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0