Zonder hulp komen politiek en boer er niet meer uit

Politiek Den Haag zoekt haast wanhopig naar manieren om de boerenprotesten te stoppen. Een bemiddelaar moet zorgen dat de rust terugkeert.

Deel dit topic

Reacties

diekman
Mooi toch, gewoon doorboeren
+3
weurding
Komt steeds meer uit dat ze de boeren in een kwaad daglicht stellen door de inzet van relnichten en valse aangiftes, en nu hulp vragen? Het echte tuig zit niet op het platteland.
Overal ter wereld is te weinig voedsel, 50000 koeien in Oekraïne dood door oorlog, melkproductie daar gehalveerd, nieuwe oogst spreekt van we moeten meer verbouwen, droogtes in Italië en Frankrijk, en hier willen ze timmerfrans de reet van binnen bekijken, knettergek
nieuweoogst.nl/nieuws/2022/…
boerderij.nl/kwart-melkveehouders-verenigd-koninkr…
agrarheute.com/tier/rind/…
+2
mlkvhoudr
@weurding mijn melkfabriek sprak van hogere aanvoercijfers melk of dat klopt geen idee te druk met ruzie maken met online burgers🙂
+2
weurding
@mlkvhoudr door alle stress slang in de tank gelaten tijdens spoelen🤭🙈

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's politiek , boer , stoppen , den haag en boerenprotesten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!