Van der Wal: begin 2023 ook eerste stikstofdoelen industrie

Ook voor de industrie en het verkeer komt minister Christianne van der Wal (Stikstof) met zogeheten "richtinggevende" stikstofdoelen, zegt ze tijdens een debat. Ze verwacht die eerste doelen aan het einde van het jaar, of in januari van volgend jaar, te kunnen delen. Vanaf 1 juli volgend jaar moeten de stikstofdoelen voor de industrie en mobiliteit definitief vaststaan, net zoals voor de landbouwsector.

Deel dit topic

Reacties

+2
Twentsch Land
Hoezo 2023 .... je had daar moeten beginnen ! Maar we weten het wel, boeren is een gemakkelijke doel groep en die hebben grond die wij willen hebben.
+1
Jannus
@Twentsch Land We zijn al jaren bezig en de rest lapt de regels aan de klomp
fendt516plus
In 2023 zijn er genoeg boeren opgeruimt dus dan hoeft vliegverkeer industrie en verkeer niet inleveren,die gaan gewoon door
weurding
@fendt516plus Lelystad blijft dicht tot 2024, Schiphol meende 60000 vluchten minder
+1
fendt516plus
@weurding Iets zeggen en de uitvoering zit in den haag groot verschil tussen.
weurding
@fendt516plus ja klopt, en dat kun je na verloop van tijd weer uitbreiden, een boer die weg is komt niet terug

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof en christianne van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!