Boer breekt tijdens interview: 'Dit raakt me'

Het stiktstofprotest in Stroe is voor sommige boeren een emotionele gebeurtenis. Een boer breekt wanneer hij vertelt wat de maatregelen voor hem zullen betekenen.

Deel dit topic

Reacties

+3
Willem123
Op iedere boeren bedrijf binnen de muren wordt er geraakt met veel tranen ,ik kan dit niet aanzien..
+3
de jonge
@Willem123 klopt precies, het boeit ze totaal niet hoeveel woede,radeloosheid,boosheid gefrustreerdheid,onzekerheid en verdriet ze een complete beroepsgroep en aanverwante sectoren ze met opzet aandoen. En dat dan een tjeerd de groot en nog een pipo en van der wal staan te aandachttrekken over wat hun zogenaamd word aangedaan..ze zouden per direct op moeten stappen met dat schijnheilige gedrag om de aandacht af te leiden van echte problemen..
Willem123
@de jonge helemaal met u eens
+1
weurding
😪😢
Vdejong
@weurding gisteren bezoek gehad van een Nederlander. Hadden we het over het afbraak beleid in Nederland. Zelfs ik werd emotioneel en dat terwijl we er gelukkig niets meer mee te maken hebben.
weurding
@Vdejong hier net zo

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boer en stroe geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!