Henk Bleker, Ben Apeldoorn, Pieter Grinwis, Marleen de Rooy en Thomas van Groningen over stikstofuitstoot - Op1

Het kabinet gaat de stikstofuitstoot rond kwetsbare natuur tot wel 70 procent omlaag brengen. Het is een hard gelag voor veel boeren, die nu niet verder mogen met hun bedrijf. Hoe gaat Nederland eruit zien? Veehouder in de Gelderse Vallei Ben Apeldoorn, interim-voorzitter Nederlandse Melkveehouders Vakbond Henk Bleker, ChristenUnie-Kamerlid Pieter Grinwis en politiek commentatoren Thomas […]

Deel dit topic

Reacties

Bekkink
Is onder bleker niet de natura2000 erdoor geramd? Of treft hem geen blaam?
robbies
@Bekkink hij heeft er juist nog een deel uitgehaald
Bekkink
@robbies ok, dat kan ook
+2
Melkboer16
@robbies hij heeft een deel van de EHS geschrapt.
Natura2000 is onder Veerman aangenomen
robbies
@Melkboer16 EHS hebben in het vandaag gepresenteerde plan ook een status gekregen
+1
cs-agrar
Vond die Grinwis maar zwakke praat hebben. Boer deed het ook goed
+2
kanniewaarzijn
@cs-agrar Klopt, die Ben Apeldoorn verwoordde het netjes.
+3
cs-agrar
@kanniewaarzijn vindt dat wel knap van die man, zn stadse zemelaar als een Jort tegenover je, een toonbeeld van overvloed aangaande Grinwis, maar bleef goed overeind. Dus bij deze, hulde aan Ben.
Ook Bleker zat er goed in.
+1
Spantenknooier
Wat n zevelaar, met z’n beter verdienmodel en eindelijk duidelijkheid en we moeten het met z’n alle doen. En dan durft hij ook nog te zeggen dat het bleker schuld is.
Hij praat de boeren niet naar de mond maar de rest van onwetend Nederland, die (logisch) niet snappen hoe het verdienmodel werkt.
Bah

Bleker en boer hebben het goed gedaan👍🏼

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's groningen , natuur , bleker , politiek , melkveehouders , henk bleker en stikstofuitstoot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0