Toekomstperspectief



Quote:
De minister voor Natuur en Stikstof gaat vaart maken met het verminderen van de stilstofdepositie door nóg meer in te zetten op de opkoop van bedrijven met een hoge stikstofdepositie op Natura 2000-gebieden. Die bedrijven wordt straks een vette worst voorgehouden in de hoop dat ze toehappen.

Een grote zak met geld is leuk, maar zonder perspectief zullen ondernemers niet snel toehappen. Als al generaties lang op een locatie wordt ondernomen zal je niet snel zelf het licht uit willen...

Bron

Deel dit topic

Reacties

Tiepmachien
Het begint er steeds meer op te lijken dat Christianne en Henk dezelfde moeizame weg af moeten leggen als hun voorgangster.
Enthousiast en zelfverzekerd aan de klus beginnen en binnen de kortste keren in grote problemen door de erfenis van de vorige kabinetten M.Rutte.
Laten we een kaarsje opsteken dat ze geen viet jaar hoeven te wachten op een carrièreswitch.
cjw73
@Tiepmachien die 4 jaar zorgt rutte wel voor. Die lijmt alles aan elkaar.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , natuur en stikstofdepositie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0