VIDEO: Vlog van Mark: "GGA geploft. Het verzet wordt sterker"

Quote:
Met onze complimenten aan de regionale LTO....

Deel dit topic

Reacties

Nevergiveup
Zeg Staghouwer ken je :

"When the Shit Hits the Fan"

💩💩💩💩💩💩
+5
mlkvhoudr
Nette vlog deze keer van de fdf/Mark 👍
+2
Nevergiveup
@mlkvhoudr Denk dat hij / ze altijd 200% hun best gedaan hebben al kwam dat niet altijd goed uit de verf.
Nevergiveup
Heb jaren terug al eens gezegd , hou vol collega's er komt een ommekeer.

We kunnen nu het licht in de tunnel duidelijk zien , den Haag faalt volledig !

Mogen de veroorzakers van het vele leed en asociale decimeer gedrag een gepaste en verdiende straf krijgen
Jannus
Op 1 vanavond wijd er aandacht aan in het journaal
Melkboer16
@Jannus en wat het wat of weer niks
+3
de jonge
Wat zijn we als ik het zo naga eigenlijk ook dom bezig, als we met een zeg maar 14000 melkveehouders zijn en we storten 300 euro per jaar, 100 naar fdf,100 naar agrifacts en 100 naar de ssc dan hebben ze per club 1.400.000!!! te besteden om rechtszaken aan te spannen en alles te vertragen en misschien zelfs van tafel te vegen, en nee ze zullen niet alles direct winnen,maar de mob heeft ook vast zijn eerste rechtszaak niet gewonnen. Dit is in mijn ogen de manier om de staat tegen te houden met hun idioterie. Geef ze een kans en verspreid die kansen op deze manier,zo kunnen ze ook nog met elkaar samen werken en kunnen ze allemaal apart van elkaar zaken aanspannen. Kunnen ze zelfs bv een spotje op radio of op tv bekostigen om nog meer vrijwillige donaties binnen te krijgen,want er zijn ook zat burgers die wel mee willen betalen,die zien dat nederland in de uitverkoop staat ook ten koste van de burger..
+2
Weidezicht
@de jonge juist. Zo moet het, en die clubs moeten gezamenlijk optrekken en met zn allen zo in staat zijn goede juristen e.d. aan het werk zetten. Dan maar geen luchthoorn op de nieuwe trekker en dan kan er nog iets meer dan 100 euro ingezet worden. Via rechtbank en media loopt de route. Zeker nu de portemonne van Kaag leeg is, enn ze beginnen te roven van burger en ondernemer.
+1
Spuit11
@Weidezicht inderdaad. Nu doorpakken. Inflatie torenhoog, mensen voelen het in hun portemonnee, Den Haag zoekt geld, etc. Nu miljarden verkwisten aan stikstof etc valt niet goed bij de onder- en middenklasse die aanvoelen dat er andere tijden aan komen. Boerenorganisaties moeten dat uitbuiten.
Willem123
@Spuit11 HELEMAAL MEE EENS, en niet weer op beny en cricis reageren, gewoon links laten liggen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN