Gebruik klassiek homeopathisch middel straks illegaal

Melkveehouders die gebruik maken van de klassiek-homeopathische middelen, komen volgend jaar in een lastig parket. Met de invoering van de nieuwe Europese diergeneesmiddelenwet per 28 januari 2022 worden dergelijke middelen verboden, tenzij ze beschikken over een officieel Nederlands registratienummer. En het overgrote deel van die middelen is niet geregistreerd.

De belangenbehartiger van de biologische melkveehouderij, vereniging De Natuurweide, trekt daarom aan de bel. „Het komt er feitelijk op neer dat klassiek homeopathische middelen verboden worden, terwijl de Skal wel voorschrijft dat we die als eerste moeten gebruiken”, zegt voorzitter Sybrand Bouma.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , melkveehouders en illegaal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0