STAF krijgt sponsoring van drie agro-concerns

Stichting Agrifacts (STAF) krijgt de komende drie jaar een sponsorbijdrage van De Heus, Royal A-ware en VanDrie Group. Aan de bijdragen worden geen nadere eisen gesteld. STAF mag het daarmee naar eigen believen inzetten. In totaal ontvangt de stichting drie jaar lang een bijdrage van €225.000 per jaar: stichtingagrifacts.nl/agrifacts-breidt-onderzoeksc…

Deel dit topic

Reacties

+1
Nevergiveup
Okidoki 👍
BertK
Goed zo!

RFC doen jullie ook mee?
+5
cjw73
@BertK nee dat mag niet van natuurmonumenten en dergelijke
Albert Altena
@cjw73 Dat noemen ze in een spagaat zitten.
+12
Jaap40
Dat is een prima signaal van deze bedrijven van de toekomst!
Maar ook als individuele agrariërs blijven doneren aan STAF.
+3
Melkveehouder.
@Jaap40 Doe ik al vanaf het begin. Niet alleen abonnement maar ook de gevraagde donatie.

Mooi dat nu ook enkele grote agri concerns laten zien dat ze rechtvaardigheid hoog in het vaandel hebben. Ik mis Agrifirm en RFC in het rijtje.

Als melkveehouder wil ik dadelijk alleen nog zaken doen met partijen waarvan ik zeker weet dat ze ruggengraat hebben. Het doneren aan Staf is een goede indicator hiervoor. Als meer mensen er zo over denken dan kunnen we samen en kaf van het koren scheiden en zorgen voor het broodnodige tegenwicht aan deze onbetrouwbare en hypocriete overheid.
+1
de Tank
Zou tijd worden, bij hen halveert ook de omzet.
Jack Konijn
Zaten er ook een paar bij die andere club die hele andere bedoelingen had.
Worden de tentakels uit gebreid?
Wie betaald die bepaald!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's a-ware en staf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN