Column: Kabinet zit in een landbouwtunnel

Vorige week onteigening, deze week intrekking van vergunningen. Het huidige kabinet lijkt in een landbouwtunnel te zitten en informeert de Tweede Kamer niet goed, blijkt uit antwoorden van Schouten.

Deel dit topic Column: Kabinet zit in een landbouwtunnel (melkvee.nl)

Vorige week onteigening, deze week intrekking van vergunningen. Het huidige kabinet lijkt in een landbouwtunnel te zitten en informeert de Tweede Kamer niet goed, blijkt uit antwoorden van Schouten.

Nieuwsgrazer

Laatste  |  

Reacties

Frederika
Direct dichtgooien nu ze er nog inzitten
Twentsch Land
Al een datum vastgesteld wanneer jij dat gaat doen ?

@Frederika
Frederika
@Twentsch Land als het kan vandaag nog
david2
@Frederika vol met stront die tunnel
+1
familie pelle
Is meteen duidelijk dat Jan cees nog steeds een belangrijke factor is binnen ja 21 en niet stil zit.
bio boer
Landbouw is lekker makklijk
Weidezicht
Tja als je dit zo leest, zijn bepaalde zaken toch klip en klaar, daar moeten toch een paar kamerleden meer, en een pasr journalisten toch erg nieuwsgierig van worden. Je snapt niet dat die hele leigen carroussel zo blijft draaien.
+1
Weidezicht
Kan deze column niet als ingezonden brief of van mijn part als advertentie in een pasr lranten gezet worden. Als alle boeren paar euro lappen, kan er best wat. Vanuit onze appgroep en 1 uit de krimpenerwaard paar maanden geleden ook gedaan in AD groene hart. Toen met die actiedag o.a. over wegjagen boeren uit groene hart. Was volgens mij iets van 2200 euro voor pagina. Met een aantal hier iets van 40 euro pp.
+1
John Spithoven
Een goede column die gaat over de antwoorden op kamervragen van JA21 van 6 september.

rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/…

Vragen en antwoorden die veel...heel veel duidelijk maken en waar Robert zich de materie goed eigen gemaakt heeft en daar zijn column aan wijdt.
Misschien dat er de vragen en antwoorden komende week vraag voor vraag hier moeten behandelen zodat ook anderen het dossier zich eigen kunnen maken.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!