BBB Kamervragen over opvallende personeelswerving ministerie LNV

BBB Tweede Kamerlid Caroline van der Plas heeft demissionair minister Carola Schouten Kamervragen gesteld over een personeelsadvertentie van het ministerie van LNV. Waarom wordt er geen kennis van landbouw en visserij vereist voor de vacature van beleidsmedewerker?

Deel dit topic

Reacties

+7
puntertje
Als je maar zegt dat je volgeling bent van Greta Thunberg, het aan vele psychische klachten leidende tienermeisje dat door slimme activisten onwetend gemanipuleerd wordt, ben je tegenwoordig al snel verzekerd van een baan bij de overheid. Dat kennis van zaken er niet zoveel toe doet op een ministerie is al lang duidelijk. Men vindt dat tegenwoordig een blokkade om ´out of the box´ te denken. Alsof een schaker ook niet over voldoende creativiteit kan beschikken als hij over veel kennis van over het schaakspel zou beschikken. Of een hartchirurg die niet te veel belemmerd moet worden door medische kennis.
+3
Groen1

+3
Nevergiveup
We worden toch kompleet voor de gek gehouden , niet alleen de agrariër s maar ook de gewone burger bevolking.

Laat er snel een totale wending komen met dit communistische asociale bewind overgoten door een roestig democratisch hulsje.
hans-hans
Op café weltschmerz (YouTube) een dikke 50 minuten gesprek met Caroline van de plas
Ik heb een klein stukje gezien
Misschien leuk voor prikbord om het filmpje te delen als het een leuk gesprek is
Volgens mij stond het er nog maar net een paar uur op YouTube
+4
Grasbaal
Quote Reactie van @hans-hans:
Op café weltschmerz (YouTube) een dikke 50 minuten gesprek met Caroline van de plas

Hier is ie:
+1
casev
+5
Bartlehiemboer
@Grasbaal Op dit Forum lezen we boeren met uitgangspunten die vaak totaal niet op elkaar aansluiten. We vallen elkaar aan, we weten het beter het gaat er soms best hard aan toe. Het mooie aan Caroline is dat ze ons allemaal verrast heeft en dat ze een verbinding tussen ons boeren heeft gecreëerd. Als je nu bio, gangbaar of weet ik wat boer bent we kunnen ons allemaal vinden in de woorden van Caroline. Hebben we dit niet ontzettend gemist met zijn allen? Laten we hier weer onze energie en waardering voor ons zelf maar ook voor de BBB uit halen.
+5
bio boer
@Bartlehiemboer bbb doet met 1 zetel wat de boeren van het cda zouden verwachten eens keer weergeluid wat het cda nog niet red met 19 zetels dat geeft wel aan wat we waard zijn voor het cda ze hebben nog geen 1 van de 19 zetels over gehad voor pro landbouw vertegenwoordeging terweil het de trouwste aanhang was zelf nu blijft catogorie er nog in geloven
jammermaarhelaas
@Bartlehiemboer

Met je eens, alleen zijn er hier ook leden die niet zo vleiend over BBB denken.

En wat betreft de sollicitatie, hiermee laat de staat gewoon zien hoe het werkt: we gaan onze plannen ten uitvoer brengen, de boeren, tuinders en vissers mogen lekker schreeuwen, we gaan onze weg zonder hen.
+1
Jannus
@Grasbaal prachtvrouw met veel kennis en dicht bij de praktijk en lef om niet altijd de mooie praatjes te vertellen
+1
Nevergiveup
Ja, Rutte en de Jonge deden nogal kleinerend met die "tripple B" naar Caroline , waar ze trouwens direct goed op reageerde , maar de luis in de pels begint toch al goed te jeuken ...
+2
Jannus
Quote Reactie van @Nevergiveup:
de luis in de pels begint toch al goed te jeuken ...

De 1 vrouwsfractie heeft een voordeel met haar kennis en woordkeuzes,ze kletst stukken beter dan van martels en laat zich ook horen en zien zonder dat ze echt voor zichzelf zit te praten
Nevergiveup
telegraaf.nl/entertainment/1809836265/…

Kamervragen
BoerBurgerBeweging-kamerlid Caroline van der Plas heeft inmiddels aangekondigd Kamervragen te gaan stellen over de beweringen van Muusse. „Kennelijk wordt vanuit de politiek invloed uitgeoefend op wat een presentator wel en niet mag zeggen en volgt zelfs ontslag”, schrijft de politica op Twitter. „Politiek mag NOOIT bepalen wat de media MOETEN doen.”
jammermaarhelaas
.
weurding
Kennis hoef je schijnbaar niet meer te hebben, je googled wat op internet, immers alles wat daar staat is waar 🙈
Groen1

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
18
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0