Chinees klimaatbeleid blijft hetzelfde na IPCC-rapport

China heeft geen plannen het beleid te wijzigen naar aanleiding van de alarmsignalen van het Intergouvernementele Panel over Klimaatverandering (IPCC). Het land blijft ernaar streven in 2060 klimaatneutraal te zijn. Het IPCC waarschuwde maandag in een rapport dat de temperatuur op de wereld al in 2030 1,5 graden hoger zou worden als er geen actie wordt ondernomen en het panel voorziet catastrofale gevolgen voor de mensheid.

Deel dit topic

Reacties

Nevergiveup
Dat zal kabouter plop niet leuk vinden , maar ja er is altijd een baas boven baasje.
+1
Vdejong
Wie had anders verwacht?
+3
cjw73
Toch nog een land waar ze hun verstand gebruiken.
+3
diezel
China en vele andere landen hebben bij het Parijs Akkoord toch totale vrijstelling gekregen tot 2030. Wij gaan de wereld redden. 😄
ibb.co/d4NW78x/
+2
China heeft GROOT gelijk .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's temperatuur , china , klimaatverandering , ipcc en klimaatneutraal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0