PvdD: Voorkom plaatsing meer wolvenhekken in Nederland

De Partij voor de Dieren (PvdD) wil dat minister Schouten van LNV actie onderneemt om te voorkomen dat er in Nederland meer wolvenhekken worden gebouwd.

Deel dit topic

Reacties

+2
Wolvenhekken zijn toch hartstikke diervriendelijk? Zo worden er minder schapen en lammeren verscheurd, dus wat willen ze nou eigenlijk?
+2
cjw73
@Ян де веехоудер pvdd heeft het liefst dat er zoveel mogelijk schapen gedood worden. Alles helpt mee voor de inkrimping van de veestapel.
@cjw73 precies, ze willen dat iedereen veganist wordt, als we dat met zijn allen goed voor ogen houden, zijn we al een heel eind. Ken uw tegenstander!
Weidezicht
@Ян де веехоудер laat die wolven eerst maar veganist worden.
kanniewaarzijn
Met een hek om een schapenwei worden de wolven toch ook tegengehouden? Dat zou dan ook niet mogen op grond van de Europese Habitatrichtlijn. Wat een onzin allemaal.
+8
Frederika
Een hek om Den Haag lijkt me beter
+1
Farma_boerke
@Frederika en dan de wolven erin loslaten
+1
BertK
@Frederika Vergeet Brussel niet.
weurding
Voorkom het toenemen van leden pvdd

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0