Juriste Damen waarschuwt voor aanscherping emissienormen

Wat een paniekerige toestand. Aanpassingen zijn er wel vaker. Het sentiment begint met de dag beroerder te worden. Laten we rustig afwachten wat er komt. Ze gaan echt niet alle boeren hun bedrijf afpakken

Deel dit topic

Reacties

jammermaarhelaas
@De Winter

Bent u een medewerker van LNV?
Jaap40
@jammermaarhelaas nou inderdaad. Een zichzelf respecterend agrarisch ondernemer krijgt deze tekst niet op het prikbord.
Wat een naïveteit @De Winter
+1
familie pelle
@Jaap40
Quote:
. Wat een naïveteit

doet me denken aan dat nummer van Boudewijn de groot, “ meneer de president slaap zacht”.
+1
jammermaarhelaas
Wat is er mis met dit stuk? Vind het persoonlijk een kalme uitleg, niks paniek, gewoon informatief.
Jean-PierreK
@De Winter "laten we rustig afwachten wat er komt" is volgens mij ook de boodschap van Damen aan boeren die van plan zijn een emissie arme stal te bouwen. Althans dat lees ik tussen de regels. Je zult maar een systeem bouwen of gebouwd hebben dat straks mogelijk niet meer aan de provinciale reductie eis voldoet...
+3
spotmelker
@Jean-PierreK er staan (te) veel stallen waarvan de vloer al van de RAV-lijst af is. Dus, nieuwe vloer met zelfde 'RAV-zekerheid', krimpen of bijkopen? En zo veroorzaakt het onbenullenlegioen het één na het andere knelgeval.
groeier
Dat ze normen in de industrie en woningbouw maar flink aanscherpen, daar is veel meer zonder vergunning doende wat niet klopt.
+1
BertK
@groeier idd, eerst de basis op orde, dus alle uitstoters in beeld, waar nodig vergunnen en dan pas knijpen!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN