Chinese vraag naar zuivelproducten houdt aan

Ondanks de coronacrisis blijft de Chinese zuivelmarkt groeien. Dat zegt Directeur Li Shengli van het Sino Dutch Dairy Development Centre (SDDDC).

Deel dit topic

Reacties

Bartlehiemboer
Laatst een live stream naar China (boer) gehad voor de promotie. Er was veel belangstelling naar de kuilbult en hoeveel water de koeien kregen. Ze kennen daar geen waterleiding geloof ik. Moet dus allemaal uit een put en afgemeten worden.
+2
MTSTAMMINGA
@Bartlehiemboer Ben benieuwd wat de toekomst ons voor melkprijs brengt 😉
Achso
@MTSTAMMINGAniks, omdat op dit moment de melkprijs lager ligt dan in Nederland
MTSTAMMINGA
@Achso Helemaal met je eens Maar als je het zo hoort hebben sommige collega''s gewoon een hoger melkprijs nodige voor een tijdje !! @Achso
+8
mlkvhoudr
@MTSTAMMINGA hee oude strijder als we jou nog zo ver krijgen dat we je in bzv krijgen en je kiest een knappe blonde stoot van 30 met een kinderwens heb jij ook binnen een paar jaar hogere MP nodig 😁😉
+5
verbi
@MTSTAMMINGA
Sommige!!!!!!! Allemaal zul je bedoelen
oubi
Er is ook veel vraag naar varkensvlees uit Cina, maar ze brengen hier weinig op.
+1
Melkboer16
@oubi de prijsbubbel die de varkens hebben gehad zijn de melkveehouders ook wel eens nodig

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0