GroenLinks komt met wet om stikstofuitstoot terug te dringen

Groenlinks wil ruimen

Quote:
GroenLinks heeft haar stikstofwet vandaag ingediend bij het parlement. De partij heeft het advies van de Raad van State verwerkt en de wet is klaar voor behandeling in de Tweede Kamer. Ook zijn de adviezen van commissie Remkes verwerkt in de wet. Omdat het kabinet 1,5 jaar na de uitspraak van de rechter nog geen oplossing voor handen heeft voor het stikstofprobleem, besloot GroenLinks zelf een wet te schrijven. Om snel de natuur beter te beschermen en weer ruimte te bieden voor onder meer het bouwen van woningen.

Deel dit topic

Reacties

verbi
En vervolgens kunnen we niet verder lezen
Sjaakiee
Sorry sorry niet handig in
verbi
@Sjaakiee Geeft niks ik zou ook niet weten hoe zoiets moet.
+1
BertK
+3
BertK
@BertK 100.000 ha natuur er bij, weer 2000 melkveebedrijven van 50 ha om zeep. Of zou het natuur met medegebruik door de boer zijn?
+4
de jonge
@BertK en hoeveel mensen wil deze partij per jaar in laten stromen?? kortom nederland vol beton en asfalt en een bosje waar al die miljoenen mensen even op zondagmiddag uitgelaten kunnen worden...
kanniewaarzijn
@BertK Ik denk eerder MISbruik VAN de boer. Maar nog steeds zijn er boeren die er intrappen.
+1
BertK
Weinig nieuws, landbouw is de vervuiler die bloeden moet. Geen woord over dat wij ook als gangbare landbouw een biologische bron zijn die al 70 procent gereduceerd heeft. Niets over groei van NOx uitstoot door luxe consumptief gedrag.

De overheid is aan zet, afwachten dus. Niet zelf op de rem trappen, wij liggen voor in de reductie!
de jonge
Als nederland het moet hebben van de rekenkwaliteiten van groen links ridder jesse klaver,kunnen we beter nu alles maar gaan verkopen,voordat heel nederland aan de afgrond is beland..wat een partij......
fons-michielsen
@de jonge aan wie verkopen????
de jonge
@fons-michielsen misschien wel aan de chinezen
weurding
@de jonge en dan plunderen ze je rekening.....
de jonge
@weurding de oude sok nog een optie toch?
weurding
@de jonge zou niet graag een paar hectare in de sok onder bed hebben liggen
cornelissen
In 2040 moeten alle natuurgebieden onder de kritische depositie waarden zitten , dus dat wordt in ieder geval ontruiming van noord nederland , waar ik woon en dan is het nog de vraag of het lukt om onder de waarden te komen voor alle gebieden.
+3
Jannus
Het lijkt erop dat Jesse ons graag terug ziet komen in Den Haag
+1
Hans van Bergen
Zolang er socialisme en communisme is moeten boeren afgemaakt worden. Dat is al 150 jaar zo. Verbetering is dat we niet gleik meer afgeschoten hoeven te worden. Ze verwachten dat ze arbeiders er wel onder kunnen krijgen maar boeren niet. En wat bespreken die boeren allemaal daar in die velden? Daar waren ze zich van bewust dat ze dat niet wisten en dat dat ondermijnend zou werken voor het communisme.

Je ziet er is niets veranderd alle boeren opruimen is en blijft het devies.
Spuit11
Een beter milieu begint bij jezelf ๐Ÿงถ
weurding
@Spuit11 sommigen hebben al een grote achterstand door het milieu van herkomst๐Ÿ˜†
Heel nederland in lokkie down, en jesse , DE MOLLEN VANGER VAN FRISLAND) begint weer over een NIET bestaand probleem, Zeg jesse hoe loopt het in oenkerk ? Hoeist met jjeerd , past ie een beetie in de groep ? Het is beter dat je oufhoepeld naar marrokko.
Hooibaaltje
@Detukkeroettwente zou Jesse ook meelezen hier๐Ÿ˜‰
Jannus
Quote Reactie van @Hooibaaltje:
Jesse ook meelezen

Ik hoop het,zag vanavond radar over het PFAS verhaal en hoe hoog deze stof in de westerlingen zit opgehoopt en dan noemt men zich ook nog groenlinks
@Hooibaaltje HIJ leest mee, en vind DE WAARHEID niet leuk, laat ie in marrokko een boerderij opzetten, en de mensen daar aantwerk zetten in afrika.
+1
weurding
@Detukkeroettwente zou men hem daar dan wel als leidinggevende zien? Hier niet, omhooggevallen opvreter, meer is het niet
+1
@weurding Mooi verwoord weurding, nee hij is enkel geschikt voor DE SCHOFFEL , bij de plantsoendienst .
+1
Frans1
Bromet gaat daarbij niet in op het gegeven dat in een aantal natuurgebieden de depositie vanuit het buitenland allen al meer is dan de KDW. Zelfs als alle landbouw en industrie in Nederland stil zou liggen, dan zouden die gebieden nog steeds niet gezond te maken zijn.

Hoe debiel wil je het hebben๐Ÿ™„

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nรฉt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
27
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
2.548