Schouten legt drijfmestonderzoek naast zich neer

Landbouwminister Carola Schouten legt het drijfmestonderzoek van Peter Vanhoof en Anton Nigten naast zich neer. Het rapport is in haar ogen onvoldoende wetenschappelijk onderbouwd. Ze had liever gezien dat het in een wetenschappelijk tijdschrift was gepubliceerd, zodat ook andere wetenschappers hierop konden reageren.

Deel dit topic Schouten legt drijfmestonderzoek naast zich neer (nieuweoogst.nl)

Landbouwminister Carola Schouten legt het drijfmestonderzoek van Peter Vanhoof en Anton Nigten naast zich neer. Het rapport is in haar ogen onvoldoende wetenschappelijk onderbouwd. Ze had liever gezien dat het in een wetenschappelijk tijdschrift was gepubliceerd, zodat ook andere wetenschappers hierop konden reageren.

Nieuwsgrazer

Laatste  |  

Reacties

+10
Stroman
Carola baseert haar beleid veel liever op 1 ambtenaar die niks opschrijft en alles uit zn blote voorhoofd bedenkt.
producent
@Stroman
Wel waardeert Schouten het dat de groep boeren die aan het onderzoek heeft meegedaan, zich inzet om de kringloop op hun bedrijf te sluiten en gegevens willen verzamelen om onderzoek naar hun aanpak mogelijk te maken.

Boeren doen onderzoek maar dan wordt de conclusie naar de prullenbak verwezen,
het ministerie komt met een conclusie zelfs zonder onderzoek.
Stroman
@producent Ze pakt liever gratis gegevens uit de klw. Wel zo gemakkelijk.
+2
kanniewaarzijn
Vraag om de wetenschappelijke onderbouwing van de mestwet......en ze staan met lege handen! Het eigen beleid hoeft kennelijk niet wetenschappelijk onderbouwd te zijn.
Bekkink
Wij van wc-eend....adviseren...
+6
Wat een TAKKE wijf, heeft ze nog niet door dat ze moet MOVEN/OPSTAPPEN /VERTREKKEN !!!
+1
Porky
@Detukkeroettwente ja zegt dat ,we hebben al div waardeloze ministers v landbouw gehad ,maar zij kan dr ook wat van hoor ,past aardig in het rijtje ,die heeft nou tot nog toe geen enkele positieve bijdrage geleverd, maar enkel de boel afgebroken
Porky
Heb je ooit zo,n vies goor individu gezien, en die zitten nou voor in de kerk, denk dat ze daar ook slaapt,maar kan ze toch zeggen dat ze geweest aan dooie andere viezerd van een Seegers
Porky
@Porky aan die andere viezerd van een Seegers
Wolswinkel
@Porky Kerk jij ook @Porky ?
Porky
@Wolswinkel nee ,ik hou niet van farizeeërs, ik beleid mn geloof op mijn eigen manier, ik geloof 7 dagen in de week, niet enkel op zondag, zeg niet dat ik zo,n vroom mens ben ,maar durf wel iedereen recht aan te kijken. Jij ook?
Wolswinkel
@Porky Oh das mooi. Ik denk dat ik eigenlijk ook wel iedereen recht in de ogen kan aankijken. Alleen dat unmundige afgeven op die lui helpt je geen moer dat is zo jammer. Vind t wel verrekt lastig te plaatsen hoe ze enerzijds reppen over hoe om te moeten gaan met Gods erfdeel en anderzijds bij tijd en wijle een beroepsgroep net zo makkelijk lijken te schofferen en passeren voor het voeren van een dubbele agenda. Kan ook nooit de bedoeling zijn. Maar zoals je al aangaf, ieder belijd zijn/haar geloof op zijn/haar eigen manier blijkt maar weer.
Porky
@Wolswinkel deze dame van de ChristenUnie had nooit maar dan ook nooit minister moeten worden ,als zei echt recht doorzee was geweest had ze nooit zo gekonkeld als dat ze nu doet ,en dat is niet voor het eerst, ze kloot en liegt ,en schuift zaken opzij of vooruit,maar is nooit helder.
+2
Bartlehiemboer
@Wolswinkel Ik wel kerkelijk opgevoed zag al jong in dat de huichelaars voorin de kerk zitten. Nu je ouder bent weet je dat dit van alle tijden is. Puur geen verantwoording willen nemen voor je daden. Als je maar gelooft komt alles goed...
Porky
@Bartlehiemboer dat bedoel ik.Heb respect voor mensen die er naar leven, mijn buren zijn erg kerks, gaan 2 x zondags naar zware kerk, maar zullen je nooit ergens op terecht wijzen.
Stroman
@Bartlehiemboer Het rottigste hout zit onder de preekstoel!
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!