Boer Jasper: Probleem ligt bij de supermarkt

Jasper Meerkerk (27) uit Nieuw-Lekkerland heeft een melkveehouderij en een zorgboerderij. Hij kiest er bewust voor om vandaag niet mee te doen met de boerenprotestactie. „Als boeren mogen we ook weleens wat meer naar onszelf kijken.”

Bron

Boer Jasper: Probleem ligt bij de supermarkt
rd.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+1
Jowi
Ja,Ja,Jaspertje het ligt aan supermarkt en overheid is geweldig bezig met boertjes.😭😭😭😭
+2
apel
Over 10 jaar praat die wel anders
groeier
Quote Reactie van @apel:
Over 10 jaar praat die wel anders

Idd, dan ga je de puinhopen pas echt zien.
Koeien boertje
@groeier hij zal zn inkomen wel van de zorgtaken hebben.
+1
Jaap40
Naïeve christen, de dominee heeft gezegd....
Kwart van de omzet voor PR.... dan zijn er meerdere die daarvoor dan geld zullen moeten aantrekken.... kortom ja sorry, dom gezwets kerel. Welkom in de boze buitenwereld die politiek heet.
groeier
Quote Reactie van @Jaap40:
die politiek

Waar ons land jaren voor nodig heeft gehad om op te bouwen, dat zijn de huidige partijen in Den Haag nu af aan breken. Ze staan in ieder geval niet mij beide benen op de grond.
weurding
Tja... staat een dj bij platen te draaien wil ik daar wel bij zijn.... stond daar een dominee "zijn" verhaal af te steken zouden er meer mensen afzeggen
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , probleem , supermarkt , boeren , boer en zorgboerderij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!