Nuenen overweegt boeren uit te kopen om bedrijventerrein Eeneind-West te redden

NUENEN - Nuenen overweegt boerenbedrijven rond de Strabrechtse Heide uit te kopen om de ontwikkeling van bedrijventerrein Eeneind-West op gang te brengen.

Deel dit topic Nuenen overweegt boeren uit te kopen om bedrijventerrein Eeneind-West te redden (ed.nl)

NUENEN - Nuenen overweegt boerenbedrijven rond de Strabrechtse Heide uit te kopen om de ontwikkeling van bedrijventerrein Eeneind-West op gang te brengen.

Nieuwsgrazer

Reacties

+2
weurding
Als het niet kan zoals men graag wil moet je je er maar bij neerleggen. Hebben veel boeren helaas ook al moeten doen
mlkvhoudr
@weurding 3 hectare dat kan toch nooit veel veehouderij voor weggekocht hoeven worden? Misschien zit er nu wel een boer te hopen in die regio dat die de jackpot gewonnen heeft
Noknok
@mlkvhoudr ik lees 30 ha, en de bouwcombinatie heeft nog geen grond afgenomen hebben weinig zin in extra kosten...over een jaar kan de grond weer terug naar de gemeente zoals ik het lees.
mlkvhoudr
@Noknok sorry ik keek fout....dat is wel wat meer inderdaad
Todi
@Noknok Het al oude spook van de gemeentes. De rest grond gaat weer voor agrarische waarde naar de boeren. Soort of ruil verkaveling.
+1
boer.
@mlkvhoudr vanwege staatssteun zul je nooit de hoofdprijs beuren
Porky
@boer. Wat noem jij dan "de hoofdprijs"?
grondlozeboer
@Porky de hoofdprijs is waar je jezelf kan verbeteren, ik kan mijn bedrijf hier niet meer ontwikkelen, dan houd het vanzelf op.
Porky
@grondlozeboer nou als jij voor een bedrijven terrein opgekocht word krijg jij echt geen schijt prijs hoor , voor de meter prijs kun je dan behoorlijk vooruit boeren.
+5
Jaan.
Kom maar
Kom maar hier
Stikstof voor een leuke prijs
Graag bestemming van mijn grond geschikt maken voor panelen en we hebben een deal
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden kopen , boeren en ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!