Reacties

George
Miljaar geen horeca , dat worden 3 saaie weken. 😄
de Tank
@George valt mee hoor, vriendin werkt thuis.
weurding
@de Tank daarom zegt Sjors dat ook...🙈😉
+3
Pluto
Terug kijkend op het laatste half jaar !!. Het RIVM heeft in aanloop naar de rechts zaken i.v.m. MKZ al het bewijs laten vernietigen en is iedereen er inmiddels van overtuigd dat het er nooit is geweest . Het RIVM heeft na maanden van soebaten en rechts zaken eindelijk toegezegd de broncodes vrij te geven en als het mesdag zuivelfonds alles gaat narekenen blijken de vrijgegeven cijfers zodanig vervalst te zijn dat eigen medewerkers aan de bel trekken over fouten in hun eigen computer systeem . Corona wordt eerst maanden gebagatelliseerd door het RIVM , repatriëring van Nederlanders uit China kunnen plaatsvinden door met tussenlandingen in Turijn Brussel en uiteindelijk in Eindhoven volledig vrij zijn zonder enige vorm van controle en opgaan in het niets . Mensen die geen verschijnselen vertonen zijn volgens het RIVM niet besmettelijk en het zijn ouderen die getroffen worden die toch al wat onder de leden hadden die bezwijken . Burgers beginnen te twijfelen aan de oprechtheid van het OMT en RIVM en gaan massaal aan het hamsteren . Als blijkt dat bij de jongere generatie ook mensen beginnen om te vallen schreeuwt de media moord en brand . EN ZO EINDIGD DE WEEK ZONDER VLEES IN TOTALE CHAOS .
+1
@Pluto En waar is het Opperhoofd wanneer het hele land plat gaat
Vast met een stel juristen zijn eigen dekking in elkaar aan het timmeren
Of hij vindt het niet gepast met de altijd aanwezige glimlach op tv te verschijnen
Skroefkelos
Tja .....

De Waarheid kunnen ze deze keer niet omheen , en ze kunnen ook niet zeggen " we hebben het niet geweten"

We zullen zien over drie weken of later.
+2
Grasbaal
Van achteren kijk je een koe in zijn kont. Achteraf weten we het allemaal beter....
+1
Skroefkelos
@Grasbaal plaatje 14-03-2020.

Niks koe in de kont kijken , het was gewoon wegkijken. Als de specialisten niet zo opgetreden hadden was er NOG niks gebeurd door RIVM / overheid !

Maar goed jij vond het allemaal wel best , eenzame roeper in de woestijn . gelukkig denkt de gemiddelde Nederlander eranders over als ik de laatste dagen zo eens lees en hoor.

(klik om te vergroten)

+2
@Skroefkelos Het is opvallend dat de gebruikte argumentatie voor het open laten van de scholen heel eenvoudig opgelost is door ze toch niet helemaal te sluiten
En dan wil ik het niet eens hebben over andere plekken van genot die nu gesloten zijn
Wanneer zouden ze zelf dat inzicht gekregen hebben? We zullen het nooit weten maar het leiderschap was weer diep onder nul gezakt deze week
‘We varen op de adviezen van onze deskundigen’
Tja,... de rest van de wereld zal wel gek zijn denk je dan toch als goedgelovige volgelingen
Grasbaal
@Skroefkelos Maar wat doe je daar nu aan?.
Skroefkelos
@Grasbaal tja ...

Als het nog een beetje normaal gaat aflopen (wat te hopen is) dan gebeurt er natuurlijk niks , dan zijn alleen de verkiezingen volgend jaar nog evt. uitkomst.

Als diverse zieken huizen over een aantal weken in code zwart terecht komen , dan zal er sneller wat veranderen als dat je voor mogelijk had gehouden .

In het tweede geval is het zoizo al erg jammer dat de economie extra ten gronde gaat , maar bovendien extra verdrietig dat er meer mensen gaan sterven dan nodig was geweest.

Ik heb al vaker geschreven dat in mijn visie het veel sneller proactief handelen beter zou zijn geweest , en dan hopen dat de natuur met de juni Zon het virus grotendeels kilt , en we volgend seizoen mogelijk een entstof hebben. Ik neem aan dat onze RIVM /GGD specialisten toch ook deze mogelijheid hebben.overdacht.

We zullen zien
+4
diezel
Quote Reactie van @Skroefkelos:
Als diverse zieken huizen over een aantal weken in code zwart terecht komen , dan zal er sneller wat veranderen als dat je voor mogelijk had gehouden .

Dat duurt m.i. geen weken.
En dan komt de vraag: waarom heeft welvarend Nederland en waar de inwoners zich scheef betalen aan zorgkosten driemaal zo weinig IC-bedden dan België en vijfmaal zo weinig als Duitsland?
Vind ook dit weer een onthutsend plaatje....

(klik om te vergroten)

+1
Skroefkelos
@diezel het is toch niet te geloven 😟
+1
@diezel Ben heel benieuwt hoe dit gaat aflopen ?!!! Catastrofaal ??? Het word een complete gaos in de ziekenhuizen, supermarkten leeg . En dan het niet bestaande stikstof probleem, ..
Pluto
@Detukkeroettwente Corona wordt binnenkort door de politiek misbruikt om heel sneaky de stikstof rommel van dit kabinet op het bord van de boeren te flikkeren en er een klap op te geven die niet meer terug te draaien is !.
@Skroefkelos Ik vergeet nooit Rutte live op tv met het volgende: kinderen krijgen geen Corona maar meestal is dat griep.
Op basis van die reden moesten ze naar school.
richard melkvee
@Grasbaal Melkveehouders die naar eer en geweten hebben gehandeld zien door overheid en lto in de steek gelaten en krijgen bij het cbb te horen dat het voorzienbaar was.
Je neemt het op voor het rivm? onbegrijpelijk dit had het rivm moeten kunnen voorzien met hun 'kunde'
+3
matt
@Grasbaal van het begin af aan was de rivm bezig met vooral geen paniek zaaien.
En doen alsof ze alles onder controle hadden,dat lag er zo dik op.
Oude bekende

(klik om te vergroten)

+1
milkman1
The Queen neemt haar kind maar mee😅

(klik om te vergroten)

+2
matt
Intussen verlaten de toeristen,massaal spanje met hun camper ook al zijn
Er omgedraaid in frankrijk 2e wintersport,valt in duigen.

Nou ik isoleer me hier wel zo veel mogelijk,op de boerderij 😀)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
22
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0