Mesdagfonds start donatiecampagne

€Beste mensen, er is een bericht verschenen op app-groepen en op internet over een donatie aan het Mesdagfonds. Het bericht klopt.” Zo start Jan Cees Vogelaar, voorzitter Mesdagfonds, een audio-bericht dat via de appgroepen van het boerenprotest rondgaat.

Deel dit topic

Reacties

+2
zeppmann1
Duizenden hadden er een tank diesel voor over om te demonstreren.
Als een ieder de prijs van een volle tank doneert kan het Mesdagfonds een geweldige presentatie van de voor ons belangrijke cijfers geven!
Erco
@zeppmann1 ja je kan je geld maar een keer uitgeven hè? 🤪😉
+1
Koeien boertje
Ik vind het prima en zal dit ook doen.
Maar met gemengde gevoelens tegenover 3 kwart van de collega's.
Waarom kan de zuivelindustrie dit niet op pakken?
Is toch wel net zo eerlijk al iedereen meebetalen moet.
En de zuivel heeft toch ook belang bij een duurzame goede markt
+1
Farma_boerke
Een brede campagne inclusief krant en radio.

Van de website mesdag-fonds.nl/nieuws/140/…

Donatie Campagne
Stichting Mesdag-Zuivelfonds NLTO is opgericht om een gezonde melkveehouderij in Nederland ondersteunen. Belangrijk aandachtsgebied in de voorbije maanden was onderzoek naar de RIVM-rekenmethoden en daarbij gebruikte data voor de berekening van stikstofdepositie in de zogenaamde Natura2000 gebieden. Recent hebben we bekend gemaakt dat bij een groot aantal Natura2000 gebieden het niet haalbaar is om de kritische depositiewaarde stikstof te behalen. Zelfs niet als alle koeien verdwijnen, alle industrie stopt en alle mensen emigreren.

Wat gaan we doen?
Op 20 februari 2020 gaan we in Nieuwspoort Den Haag publiek de onderzoeksgegevens presenteren. Dat willen we op een professionele manier aanpakken; met ondersteuning van radio spots en krantenberichten. Naast het feit dat al ons werk veelal op vrijwillige basis gebeurt, spreekt het voor zich dat de kosten voor goede communicatie ergens gefinancierd moeten worden. Aangezien dit onderzoek van belang is voor het stikstofbeleid in Nederland, raakt het iedereen. Derhalve hopen we dat u ons wilt ondersteunen in de financiering van deze grootschalige aanpak.

Doe ook mee!
We hebben Agribusiness Service BV gevraagd een wervingsactie uit te voeren en de opbrengsten ten goede te laten komen aan de werkzaamheden van onze stichting. Het doel is om een bedrag van 75.000 euro (ex. BTW) aan donaties te ontvangen ter financiering van de communicatie en ondersteuning van onze Stichting Mesdag-Zuivelfonds.

Hoe werkt het?
U kunt ter ondersteuning uw deelname bevestigen per e-mail aan speksnijder@agribusiness-service.nl en uw bijdrage storten op rekening NL70 RABO 0159 8178 38 t.n.v. Agribusiness Service BV onder vermelding van uw organisatienaam en ‘Donatie campagne Stichting Mesdag-Zuivelfonds’.

Indien u wilt laten zien dat u ons steunt dient u uw logo (.eps of .ai bestand) te mailen naar Agribusiness Service BV (via speksnijder@agribusiness-service.nl). We plaatsen uw logo dan op de website van Stichting Mesdag-Zuivelfonds. Indien u anoniem wenst te doneren, dan hoeft u geen logo in te sturen.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Jeanette Speksnijder via speksnijder@agribusiness-service.nl. Alvast dank voor uw steun!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's jan cees vogelaar , internet , mesdagfonds en boerenprotest geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0