Landbouw moet juridisch in de aanval!.

Overal 100 km/uur is niet specifiek geschikt voor stikstofarme N2000 gebieden die niet overal liggen. Burgers denken zo dat ze goed voor het milieu bezig zijn terwijl dit slechts voor enkele gebieden positief kan uitwerken. Bijna de hele duinkust is N2000 gebied terwijl hier haast geen landbouwhuisdieren zijn. Maw het hele langzaam rijden en halveren van de veestapel haalt niks uit. De landbouw zou bv de stad Den Haag juridisch plat kunnen gaan leggen omdat het in de duinen/N2000 ligt. Landbouw pak dit juridisch aan! Wij zijn niet het probleem!!!

Deel dit topic

Peter23

Laatste  |  

Reacties

+3
Peterr
Bij een D66 rechter?...
arjen90
Quote Reactie van @Peterr:
D66 rechter

D33-rechter😉
Quote Reactie van @Peterr:
D66 rechter

D666 rechter.
+6
kanniewaarzijn
Natuurlijk zijn wij niet het probleem. Als men duizenden industriële bedrijven niet meetelt, scheepvaart en vliegverkeer geen enkel probleem vindt, het circuit van Zandvoort zonder problemen doorgang kan vinden in een N2000 gebied, vliegveld Lelystad koste wat kost door moet gaan.....dan heb je toch een plaat van beton voor je kop als je nu nog steeds niet snapt waar men mee bezig is. Zeker als ook nog blijkt dat het onschuldige NH3-"vervuiling" met dubieuze rekenmethodes tot stand is gekomen.
+1
Detukkeroettwente
@kanniewaarzijn D-DAY komt nog 20Febr. En grootte opruiming in het bestuurdersland, en er komen snel nieuwe verkiezingen . En rutte heeft samen met carola huisarrest in OENKERK .
Bartlehiemboer
@Detukkeroettwente Ik mis altijd het stukje Oenkerk??? Ik zie het wel vaker voorbij komen. Woon er vlak bij, zit liever niet in de aura van Rutte en Carola...
buorman
Quote Reactie van @Bartlehiemboer:
Ik mis altijd het stukje Oenkerk???

prikkebord.nl/topic/204179/
Bartlehiemboer
@buorman Ow gelukkig, daar is nog niets mee gedaan.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Detukkeroettwente:
D-DAY komt nog 20Febr.

Ik help het je hopen!
weurding
@kanniewaarzijn d day gaf veel slachtoffers 😪
kanniewaarzijn
@weurding Als ze maar aan de goede kant vallen.
Albert Altena
@kanniewaarzijn
Liever aan de verkeerde kant.
+1
demelkboer
Lees even het stuk over de nbw vergunning verlening van Lelystad in het AD. Hier gaan koppen rollen
de hoef
@demelkboer bedoel je van nieuwenhuizen
+1
demelkboer
@de hoef die iscdaar de baas van. Liegen en dingen achter houden daar is de kamer niet van gecharmeerd
Jan S
😀
+1
Bartlehiemboer
@demelkboer Ja, de Leeuwarder Courant heeft er ook een heel stuk over. Ook dit klopt van geen kant Ik lees dat de buurt hiermee aan de gang is. Hoop dat zij alles boven tafel halen en rechtszaken gaan aanspannen. wij boeren kunnen niet overal bovenop zitten.
+1
producent
Het nieuwe toverwoord tegen de landbouw wordt Biodiversiteit.
+3
demelkboer
@producent ik vind biodiversiteit, dat de ene boer bio is en de andere niet. Da's het mooie van boeren
producent
Ze zullen bij het LNV, RIVM en gesubsidieerde clubjes nu ook overuren maken om de landbouw de komende tijd in een kwaad daglicht te blijven zetten.
+2
Detukkeroettwente
@producent Dat gaan ze proberen . En let op ze gaan HELE vieze spelletjes spelen , met tante carola voorop , en rutte op de bagage drager , De leugen regeert ook bij de Cristen Unie , het maakt allemaal niks uit als het deksel maar op de beerput blijft.
van Ittersum
Of het nu de fosfaten was, de i&r gedoe en nu dit...kennelijk is er te weinig om voor de hele sector dit bij de rechter aan te kaarten en zal het wel dus op individuele zaken aankomen
Peter23
Natura 2000 gebieden. Hoe zit het met de uitstoot van stedelijke gebieden?

(klik om te vergroten)

+2
Bartlehiemboer
@Peter23 Naast de uitstoot zou ik ook heel graag het gedrag/bewustwording van de "stedelingen" zien veranderen. Ik zie hoor dat ze op warme dagen zo 3 keer douchen, ze hebben bijna allemaal nog gas in huis ze gooien afval zo weg (blikjes) Ze rijden met auto 500 meter voor school of supermarkt natuurlijk hun vliegverkeer en gebruik van wegwerpplastic. Er is vast nog veel meer te bedenken. Ik erger mij daar dood aan, wij bewuste mensen van natuur mogen door/voor hun gedrag keihard werken, beschuldigd worden en inleveren
Jan-T
De sector moet gewoon gaan eisen wat de industrie aan reductie gaat doen van de uitstoot.
Dan begint men daar ook te zweten.
Als de landbouw nu 10% reductie doet, dan mogen we dat ook toch verwachten van de industrie en het verkeer en vracht vervoer.
Het kost ons ook veel geld en dan mogen we het ook van een ander verwachten die belasting betalen en ontvangen.
Peter23
@Jan-T ja maar ook op de burgers vd Randstad. Vergeet dit niet. Die liggen tegen N2000 aan. Je kunt je afvragen als koeien geweerd worden, hoe dit dan zit met mensen en het aanhalen van meer mensen door immigratie ?
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!